Костянтин Войтенко — відомий український актор, зірка серіалу "Будиночок на щастя" та багатьох інших проектів.

Нещодавно його звинуватили у домашньому – фізичному, психологічному, матеріальному – насильстві. Це зробила його колишня дружина, танцівниця Валентина Марініна. Минуло кілька днів, чоловік відповів на все це, заявивши, що судитиметься з жінкою. А ось вона дала інтерв'ю Аліні Доротюк.

Костя Войтенко и Валентина Маринина, фото: Instagram
Костя Войтенко и Валентина Маринина, фото: Instagram

Валентина зазначила, що коли вони ще були у стосунках, він дозволяв собі душити її коліном — це одразу нагадує про скандальне вбивство поліцейським чорношкірого громадянина в США Джорджа Флойда. Крім того, за її словами, Войтенко залишав на її тілі синці, а якось вона навіть схопила ніж перед актором, але виключно, як вона заявляє, для самозахисту.

"Постійні звинувачення. Він ніколи не вибачався. Будь-який конфлікт, і в цьому конфлікті завжди винна я", - зазначає вона.

Популярні новини зараз
Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще
Він досі "тероризує" її грошима. Мариніна з дочкою одержують близько 5 тисяч гривень аліментів на місяць. Публікація в інтернеті, за її словами, з'явилася через безсилля, вона навіть до суду не збирається подавати, бо боїться за себе. Вона розуміє, що її ніхто не зможе захистити навіть поліція.

Нагадаємо, зірка "Будиночка на щастя" Костя Войтенко готується до суду з колишньою дружиною через "брехню": "Я повинен відповісти"

Як повідомляв "Знай.uа", "У синцях, за волосся з квартири...": колишня зірки "Будиночка на щастя" Кості Войтенко хоробро розповіла про пережите

Знай.uа писав, Костя Войтенко з "Будиночок на счастье" вперше показав нову обраницю після розлучення: "Дружина краще була"