Стівен Фрай - британський актор, гуморист, відомий ролями в таких фільмах, як "Шерлок Холмс: Гра тіней", "Аліса в Країні чудес", "Уайльд" та багато інших.

Чоловік приїхав до Києва, щоб провести саміт Перших Леді та джентельменів. І паралельно цьому зустрівся з Президентом Володимиром Зеленським та з гумористами, виступивши у рамках "Підпільного стендапу".

Однак, є ще один цікавий момент — коли комік опинився в Офісі Президента, повторивши скандальний кадр Олени Зеленської, зроблений фотографом Енні Лейбовіц для журналу Vogue.

Олена Зеленська, фото: Instagram
Олена Зеленська, фото: Instagram

Він чекав на зустріч із главою держави, тому сів на сходи, розсунув ноги і склав руки перед собою, посміхаючись і позуючи для фотографів.

Популярні новини зараз
Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет" Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики
Показати ще

"В Офісі президента за 5 хвилин до моєї зустрічі з президентом Зеленським. У мене була дивна розмова. Фото будуть незабаром. Звичайно, я не міг пронести свій телефон у внутрішні приміщення, але там були фотограф і відеооператор, тому я опублікую, коли отримаю їхній матеріал", – зазначив Стівен Фрай.

Стівен Фрай, скрін з відео
Стівен Фрай, скрін з відео

"Боже мій, яке миле фото! Хороше посилання до відомого фото Олени", "Мені буквально не терпиться почути про твоє інтерв'ю", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, у шапці з балабанчиком і за ручки: українці накопали цікаве фото Володимира Зеленського з минулого

Як повідомляв "Знай.uа", Олена Зеленська відверто розповіла про "проблеми" в сім'ї Президента: "Потрібен чоловік, а не..."

Знай.ua писав, Володимир Зеленський востаннє повернеться на сцену "Квартал 95": комік розповів, що може бути після президентств