Українська співачка, учасниця шоу "Холостячка" похвалилася стрункою фігурою, та запевнила, що собі подарунків на концерти не хоче, натомість закликала замість квітів дарувати донати ЗСУ.

Злата Огнєвіч часто публікує фото та відео з різноманітних подій. Фото та відео співачка викладає у соцмережу. Одного разу в Instаgram, де на зірку підписані понад 494 тисячі осіб, вона розповіла, що найкращий подарунок - це перемога.

Злата Огнєвіч, кадр із кліпу на пісню "Народжені вільними"
Злата Огнєвіч, кадр із кліпу на пісню "Народжені вільними"

Співачка відома своєю українською позицією, вона відправилася містами України давати концерти задля підтримки ЗСУ. Співачка також відвідувала концерти в різних містах за кордоном, а тепер приїхала додому.

Всі знають, що зараз у мене тур містами Україною, та у мене часто питають, "Які квіти вам подарувати?" чи "Який подарунок принести на концерт?" Отже, найголовнішим подарунком для мене буде ПЕРЕМОГА та ми робимо все, щоб вона наближалася, як найшвидше. Тому гроші, які ви хотіли витратити на квіти задонатьте, а зараз я розкажу вам куди. - написала Злата під своїм фото.

Популярні новини зараз
Діставайте велосипеди: перевізники готуються підняти ціни на проїзд відразу на третину Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову Землю накрила потужна магнітна буря, як встояти на ногах Перші 84 дні безкоштовно, потім – 25 гривень: Lifecell запровадив нову послугу задешево
Показати ще

Дівчина наділа спортивний костюм - майку та короткі шорти, накинувши зверху кофтину. Одяг ще раз підкреслив її витончену фігуру та підкреслив стрункі ніжки співачки.

Злата Огнєвіч. Фото: instagram.com/zlata.ognevich/
Злата Огнєвіч. Фото: instagram.com/zlata.ognevich/

У коментах підтримали співачку:

"Разом із Златою Огневич до перемоги. Наша гордість України", "Моя улюблена красуня, сумую за тобою", "Вже звісно донатимо, якщо добереться до Павлограда, зазделегідь, повідомте, будь ласка", - написали шанувальники.

Скриншот коментарів
Скриншот коментарів

Нагадаємо, що Злата Огнєвіч розповіла, як змінюють життя казино і мікропозики.

Раніше ми повіомляли, що Злата Огнєвіч поскаржилася на божевільного переслідувача: не може вийти з власної квартири.