Відома українська співачка та героїня романтичного шоу "Холостячка" Злата Огнєвич розповіла свої підписникам про нахабство настирливого залицяльника. Вона поскаржилася українцям, що навіть була змушена через нього звернутися до правоохоронних органів.

Злата Огнєвіч, фото: Знай.ua
Злата Огнєвіч, фото: Знай.ua

Про це вона повідомила на своїй сторінці в Instagram.

Артистка опублікувала скріншот переписки з невідомим їй чоловіком, на якому видно як він пише їй про те, що вже виїжджає до неї.

"Виїжджаю. На житньому ринку, на вході буду. Ви вже виїхали? Куди можна під’їхати?", — звернувся до неї неадекватний залицяльник.

Популярні новини зараз
Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..." У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило
Показати ще

Злата розповідає, що залицяльник дізнався її номер телефону, та назойливо їй телефонував. Однак, телефонними розмовами переслідування не закінчилося. Артистка розповіла, що він також знає де вона живе, неодноразово питав у консьєржки коли вона повернеться, та все-таки підкараулив її біля під'їзду.

Чоловік дуже настирно запросив артистку на каву, але та йому ввічливо відмовила та попросила залишити у спокої. Однак незнайомця це не зупинило і він продовжив турбувати співачку.

Терпіння Злати луснуло, тож вона звернулась до поліції, написала відповідну заяву та підкріпила її листуванням з залицяльником.

"Сьогодні написала заяву в Печерському відділенні. До останнього давала шанс, але… Людина дзвонить мені, пише смс, дзвонить конс’єржу і переслідує", — розповіла підписникам співачка.

Нагадаємо, що шанувальники Злати Огнєвіч забили на сполох розшукуючи артистку: виїхали із Сум і стався приліт.

Раніше ми повідомляли, що Злата Огнєвіч зізналася, що не може співати і розповіла чому: "Мій дім сьогодні...".

Також стало відомо, що Злата Огнєвіч нарешті наважилася на хворий раз і назавжди: "На все життя і саме так хочу".