Українка Ірина Безсмертна перемогла у міжнародному конкурсі краси "Міс Всесвіт 2023" у США. У фіналі жінка трималася за руки та позувала разом з учасницями із росії.

Мисс Вселенная 2023. Фото Instagram
Міс Всесвіт 2023. Фото Instagram

Наприкінці серпня у Маямі відбувся легендарний конкурс краси "Міс Світ 2023", у якому взяли участь майже 100 конкурсанток з різних куточків світу, але перемогу здобула 36-річна українка Ірина Безсмертна, яка представляла Америку.

Жінка ще три роки тому вийшла за американця та переїхала з Херсону до США. Під час нагородження вона заявила про те, що дуже пишається тим, що вона народилася в Україні.

Мисс Вселенная 2023. Фото Instagram
Міс Всесвіт 2023. Фото Instagram

Популярні новини зараз
Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову Землю накрила потужна магнітна буря, як встояти на ногах Українці намагаються зберегти своє майно перед законом про мобілізацію: що хочуть встигнути Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи
Показати ще

Однак її промова на сцені виглядала досить цинічно. Справа у тому, що Ірина вийшла на сцену конкурсу разом із представницею країни-агресорки Анастасією Машкіною, з якою українка трималася за руки та поміхалася під час оголошення результатів.

Ірина Безсмертна також позувала на сцені разом з іншою росіянкою Анастасією Тізовою.

Міс Всесвіт 2023. Фото Instagram
Міс Всесвіт 2023. Фото Instagram

Взагалі, звичайно дивує те, що представниці країни-агресорки взагалі брали участь у цьому конкурсі, адже пропаганда називає Америку "загниваючим Заходом".

Після хвилі критики "Місіс Світу" виправдалася перед своїми земляками. Жінка заявила, що пішла тримала росіянку за руки задля того, зоб не віддати свою корону представниці країни-агресорки.

"Я б із задоволенням зробила інакше. Але я мала вибір - зробити так, як я зробила, або віддати перемогу росії! Моя перемога у світовому конкурсі акцентує на тому, що Україна зможе перемогти росію, всупереч усім обставинам. Я дуже хочу, щоб усі зрозуміли мене правильно у цьому питанні. Для мене це є принципово важливим"- вважає нова "Місіс Світу".

Нагадаємо, українка Апанасенко з "Міс Всесвіт-2023" жодного слова не сказала про війну - заборонили

Як повідомляв "Знай.uа", росіянка Ліннікова, яка з ганьбою пролетіла на "Міс Всесвіт", здійснила мрію кожного земляка: "Новий iPhone 14"

Знай.ua писав, Міс Україна Всесвіт-2022 Вікторія Апанасенко розповіла про внутрішні проблеми: "З'явилися постійна слабкість, втома"