Популярна учасниця романтичного шоу "Холостячка" та відома співачка Злата Огнєвіч (Інна Бордюг) часто спілкується з шанувальниками соціальної мережі instagram.

Вона розповідає подробиці особистого та творчого життя, за нею стежать 494 тисячі передплатників. також співачка із задоволенням спілкується зі ЗМІ

Злата Огнєвіч, фото: Instagram
Злата Огнєвіч, фото: Instagram

Як відомо, співачка залишається зі своїми шанувальниками в Україні та активно працює для підтримки України не лише своєю підтримкою.

Якось Злата представила душевний україномовний хіт "Лелека". Також вона опублікувала серію фото в українському бренді одягу. Співачка вирішила у соціальній мережі підтримати український бізнес.

Популярні новини зараз
"Тварі ви, ви не люди": обленерго довело пенсіонера до смерті через вимогу стояти в чергах Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову Українці намагаються зберегти своє майно перед законом про мобілізацію: що хочуть встигнути Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи
Показати ще

Варто відзначити, що нове вбрання від GEPUR дуже підходить зірці, особливо прозорий корсет, що підкреслює ніжні лінії її стрункої фігури. Зображення доповнене білою спідницею та ніжно-рожевим жакетом.

"Наші бренди беруть активну участь у підтримці України", - написала Огнєвіч.

Злата Огнєвіч, фото: Знай.ua
Злата Огнєвіч, фото: Знай.ua

Також співачка розповіла, що відомі українські бренди приєдналися до зйомки кліпу "Лелека", а згодом організували роздачу одягу жінкам-переселенкам.

У коментарях шанувальники написали зірці:

"Красива крихітка 😍"

"Українські бренди зі Златою Огнєвіч знатимуть всюди. Така краса врятує світ. Ми так обожнюємо Вас. Разом із Златою до перемоги.

Нагадаємо, що Злата Огнєвіч розповіла, як змінюють життя казино і мікропозики.

Раніше ми повіомляли, що Злата Огнєвіч поскаржилася на божевільного переслідувача: не може вийти з власної квартири.