Кріштіану Роналду — всесвітньо відомий футболіст, легенда сучасного футболу, людина, яка назавжди увійшла до історії.

За свою неймовірно успішну кар'єру він кілька разів ставав найкращим футболістом року, отримуючи "Золотий м'яч", фіналістом Євро (2004), а потім і переможцем (вже 2016). Крім цього, варто згадати про численні перемоги в національних лігах та Лізі Чемпіонів.

Кріштіану Роналду, кадр з відео
Кріштіану Роналду, кадр з відео

І він, і Ліонель Мессі більше не тішать Європу своєю грою, коли вони разом змагалися у "Ла Лізі" протягом 15 років. Але зараз вони на різних континентах — Роналду в Саудівській Аравії, Мессі — у США. А зараз Кріштіану, в інтерв'ю SapoDeSporto розповів, що їхній спільній епосі "кінець".

"Кому подобається Мессі, той ненавидить Роналду, а кому подобається Роналду, той ненавидить Мессі? Ненависть? Я не бачу таких речей, суперництво вже завершилося. Було добре, глядачам сподобалося. Якщо вам імпонує Кріштіану Роналду, ви не повинні ненавидіти Мессі. Вони обоє дуже гарні, вони змінили історію футболу", - заявив Роналду.

Популярні новини зараз
Землю накрила потужна магнітна буря, як встояти на ногах Подорожчання до 90%: споживачам анонсували "сюрпризи" рахунках за комуналку Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Кріштіану Роналду, скріншот: Youtube
Кріштіану Роналду, скріншот: Youtube

Він додав, що їх у всьому світі поважають, але вони продовжують власні шляхи різними шляхами. Їм треба продовжувати залишати своє світло у футболі, але у суперництві сенсу вже немає. Вони хоч і не друзі, але колеги, які поважають один одного.

Нагадаємо, Ліонель Мессі пішов із "ПСЖ" і опинився в одному клубі із зіркою збірної України: "Я дуже хотів..."

Як повідомляв "Знай.uа", Шакіра після розлучення з Піке кидається від Тома Круза до гонщика Формули-1: встигла роздягтися і похвалитися ніжками

Знай.uа писав, футболісток змусили роздягнутися догола, щоб підтвердити, що вони жінки: "Геніталії..."