Відомий український гуморист, зірка "Квартал 95" Юрій Великий повеселив пародією на федерального канцлера Німеччини Олафа Шольца, з яким нещодавно стався інцидент на пробіжці. Новий ролик артист опублікував на своєму youtube-каналі.

Юрій Великий вирішив посміятися з Олафа Шольца, який нещодавно з'явився на публіці із пов'язкою на обличчі. За словами політика, він невдало впав під час пробіжки.

Юрий Великий, скріншот: Youtube
Юрий Великий, скріншот: Youtube

У мережі з'явилося багато припущень і мемів про те, що насправді сталося з канцлером. Деякі користувачі мережі припустили, що це пов'язано з затягуванням передачі Україні ракет. Юрій Великий перевтілився в політика і розповів, що сталося і як у цьому замішані конотопські відьми.

Юрій Великий. Фото: скрін youtube
Юрій Великий. Фото: скрін youtube

Популярні новини зараз
Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар" Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися Пенсійні виплати українців можуть скоротитися наполовину Землю накрила потужна магнітна буря, як встояти на ногах
Показати ще

"Олаф Шольц, який затягує передачу Україні ракет Таурус, нещодавно показав своє фото з чорною пов'язкою на обличчі, що закриває праве око. Політик упав під час пробіжки. Він розмістив своє фото в соцмережах і пожартував, що чекає на меми про себе. Ну, в мемах я, поки що, не дуже сильний, а от пародію зроблю із задоволенням", - зазначив гуморист.

Користувачі мережі залишилися у захваті від пародії.

"Це незрівнянно!)) Слава конотопським відьмам!", "Дуже смішна пародія", "Він сам себе стукнув за повільне постачання зброї для України", "Ой, Юрію!!! Як завжди насміхалася з Ваших дивовижних приколів, які б'ють у 10-ку", - написали у коментарях.

Коментарі. Фото: скрін youtube
Коментарі. Фото: скрін youtube

Раніше портал Знай повідомляв, "Негативне народження": Юрій Великий спародіював Шойгу, Лукашенка та Путіна, які розкрили правду про Пригожин.

Також наш портал інформував, Юрій Великий з "Квартал 95" розсмішив реакцією росіян на "прогулянку" дронів по Москві: "Збиті вікнами веж.

Крім того, ми писали, Юрій Великий показав нові пригоди Гіркіна у камері СІЗО: "Ігор Баландович не здається".