Оля Полякова – відома українська виконавиця, подруга Маші Єфросініної, з якою у них на Youtube виходить спільне шоу "Дорослі дівчата".

Вони цього разу сфокусувалися навколо страхів — вони обговорили відмову від чоловіків, фобію темряви, страх смерті, арахнофобію та багато іншого. Окремою темою, якраз, варто виділити страх павуків, точніше історію, яка з цим пов'язана.

Оля Полякова, скріншот: Youtube
Оля Полякова, скріншот: Youtube

Її дочки — Маша та Аліса — жорстоко її розіграли, знаючи, що жінка дуже боїться тарганів та павуків. Цей страх доходить прямо до панічної атаки.

"Аліса з Машею купили пластикового павука, чорну вдову, і кинули мені в ліжко. Я думала, що здам їх до дитбудинку, але перед цим приб'ю", - зізналася Оля Полякова.

Популярні новини зараз
Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар" Діставайте велосипеди: перевізники готуються підняти ціни на проїзд відразу на третину Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру
Показати ще

Після цієї історії вона все ж таки розповіла і про "зворотний бік медалі", коли вона сама серйозно пожартувала над Алісою. Якось під час відпочинку на Мальдівах Полякова запропонувала дитині з'їсти гострий перець заради переглядів у TikTok. Дівчинка, звичайно ж, погодилася, але незабаром пошкодувала про це, бо їй довелося довго "відходити".

Нагадаємо, "ваш чоловік у ЗСУ?": Олю Полякову спантеличили питанням про коханого, але вона знайшла чим відповісти

Як повідомляв "Знай.uа", Полякова згадала, як їй прилетіло в обличчя від коханого, коли вона подивилася на іншого: "Я не повинна була"

Знай.uа писав, Єфросиніна боїться чоловіка Полякової після того, що він "вичудив" з ранку: "Жим-жим було"