Валентина Марініна - колишня дружина відомого українського актора Костянтина Войтенка, фіналіста "Танці з зірками".

Зовсім недавно вона сколихнула весь медіа-простір сміливою заявою про те, що її ексчоловік був моральним, фізичним та фінансовим ґвалтівником у часи, коли вони були ще разом.

Костя Войтенко и Валентина Маринина, фото: Instagram
Костя Войтенко и Валентина Маринина, фото: Instagram

Кілька днів сам Костянтин мовчав. "Новий Канал", у проектах якого актор знімається, дав неоднозначний коментар, заявивши про необхідність детального розслідування того, що сталося, щоб було або підтверджено, або розвіяно факт насильства з боку Войтенка.

Зараз чоловік написав публікацію в соціальній мережі Instagram, зазначивши, що всі ці звинувачення не мають під собою доказів. Йому, окрім іншого, ставлять психічні діагнози.

Популярні новини зараз
Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися Подорожчання до 90%: споживачам анонсували "сюрпризи" рахунках за комуналку Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру
Показати ще

"Я не збирався відповідати на всю брехню, яка лилася на мене останні три роки, але коли зараз публічно намагаються мене знищити і зруйнувати мою кар'єру, я повинен відповісти. Я всіляко засуджую будь-який прояв насильства і ніколи не чинив. так щодо будь-кого", - заявляє він.

Цю тему в публічному просторі Костянтин просувати не збирається, через дитину він хоче вирішити ситуацію виключно в суді. Він уже передав адвокату всю інформацію та докази проти колишньої дружини, поки вона виставляє їхнє особисте листування у Stories.

Колишня Войтенко, скріншот: Instagram Stories
Колишня Войтенко, скріншот: Instagram Stories

Його нова дівчина теж відреагувала на ці звинувачення, наголосивши, що вона ніколи не була подругою його колишньої дружини, вони були лише знайомими. А всі звинувачення у фізичному насильстві необхідно підтверджувати доказами, які Марініна досі не надала.

Дівчина Войтенко, скріншот: Instagram
Дівчина Войтенко, скріншот: Instagram

Нагадаємо, "у синцях, за волосся з квартири...": колишня зірки "Будиночка на щастя" Кості Войтенко хоробро розповіла про пережите

Як повідомляв "Знай.uа", Костя Войтенко з "Будиночок на счастье" вперше показав нову обраницю після розлучення: "Дружина краще була"

Знай.ua писав, Костя Войтенко з "Будиночок на счастье" розповів, як справляється з роллю "недільного" тата після розлучення: "Був приклад..."