Роман Сасанчин – переможець двох сезонів пісенного шоу "Голос країни" спочатку дитиною, а потім і дорослим хлопцем.

Нині йому 21 рік, у нього вже є дитина від Іванни, з якою вони познайомилися у 2020 році та за кілька місяців з'їхалися. Через рік він зробив їй пропозицію, потім вони одружилися, і наприкінці 2021 року у них народилася дочка. Дівчина, варто нагадати, на чотири роки старша за Романа.

Іванна Сасанчина, фото: скрин відео
Іванна Сасанчина, фото: скрин відео

З того моменту почалися якісь незрозумілі речі у їхніх стосунках. Буквально за кілька місяців від початку їхнього "офіційного" спільного життя, Іванна заговорила про розлучення з молодим батьком. Їхня пара нібито не витримала випробування війною, тому було ухвалено таке рішення. Тоді дівчина з дочкою перебували у Польщі, а Роман, зі зрозумілих причин, залишався на Тернопільщині.

"Ми більше не сім'я! Все почалося більше місяця тому. Сумно, але вірю - згодом переболить", - зазначила вона.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Але в цей момент у неї тільки-но почала з'являтися хоч якась аудиторія в соціальній мережі Instagram. Можливо, через це вже незабаром молоді партнери вирішили конфлікт, передумавши про розлучення. І, можливо, через це дівчину звинувачували в тому, що подібні думки "вголос" були просто хайпом.

Роман Сасанчин з дружиною, скриншот: Instagram
Роман Сасанчин з дружиною, скриншот: Instagram

Крім того, Іванні довелося відповідати і за те, що вона нібито користується популярністю чоловіка у власних цілях. І через це не хоче з ним розлучатися, набираючи аудиторію у соцмережах.

Хоча з публікацій хлопця про це не скажеш. Він виглядає щасливим. Вони втрьох перебувають у Києві та не думають їхати.

Нагадаємо, переможець "Голосу країни" Роман Сасанчин заспівав кавер на популярну пісню цілуючи свою маленьку: "А зірки теж"

Як повідомляв "Знай.uа", дружина Романа Сасанчина з "Голосу Країні" розповіла про операцію маленької дочки: "Ми думали - це знак від Бога"

Знай.ua писав, дружина Романа Сасанчина з "Голосу Країни" зізналася у своїх страхах: "Мені здається, він мене плюсне"