Американський рестлер та актор — легенда розважальної сцени — 70-річний Халк Хоган зумів відсудити цілих 110 мільйонів доларів компенсації за те, що він вкрав відео інтимного характеру.

Після цього чоловік вирішив не розслаблятися, взявшись за себе, тому за 8 місяців він скинув цілих 18 кілограмів зайвої ваги.

"Мені набридло хворіти, я набрид сам собі", - заявив він.

Халк Хоган, фото: Instagram
Халк Хоган, фото: Instagram

Ще до Нового Року Халк Хоган вирішив хоча б кілька днів утриматися від вживання алкоголю. Йому цей стан дуже сподобався, тому не п'є вже більше 8 місяців. Через те, що він пив, він захопився нездоровою їжею та переїданням, а зараз зосередився на щоденних фізичних вправах.

Популярні новини зараз
Упустив Дантес і впіймав Кацурін: найвідвертіші і не зовсім чесні фото Наді Дорофєєвої Навіть терти не доведеться: як почистити килим копійчаними засобами Якщо дорожите субсидією – не ігноруйте: що треба робити, щоб залишитися з допомогою Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма
Показати ще

Він дуже втомився, що їв пізно ввечері. І коли він відмовився від усього такого "шкідливого", він і схуд до 20 кг. Тепер 12-разовий чемпіон світу з рестлінгу дуже задоволений собою. Адже до цього у нього запалилися суглоби і тепер немає жодних проблем, що паралельно подобається його 45-річній нареченій Скай Дейлі, яка працює інструктором з йоги.

"Перед сутичками ми пили пиво. Після сутичок знову пиво. Це було своєрідною частиною рестлінгу та його іміджу", - розповів він.

Нагадаємо, худнемо уві сні: прийоми, які зроблять вашу фігуру ідеальною без дієт та спортзалів

Як повідомляв "Знай.ua", спорт не допоможе зігнати вагу: 10 основних помилок при схудненні

Знай.ua писав, репер Post Malone в короткі терміни схуд на 25 кг: відмовився тільки від одного продукту