Крейг Мазін - всесвітньо відомий продюсер, творець серіалів "Чорнобиль", "The Last of Us", який зарекомендував себе як професіонал своєї справи.

Ці проекти були високо оцінені і публікою, і критиками, а зараз він вирішив сфокусуватися на великобюджетних фільмах.

The Last of Us, скріншот: Youtube
The Last of Us, скріншот: Youtube

Керівництво Disney особисто відібрало чоловіка для створення нової частини у франшизі "Пірати Карибського моря". Про це він повідомив у розмові з Los Angeles Times. Хоча досі немає жодних подробиць про те, що нам чекати. Тим більше, зараз триває страйк сценаристів та акторів. Але через присутність Крейга Мазіна у команді фанати отримали мінімальну надію на те, що новий фільм навряд чи вийде поганим.

Це, до речі, друга спроба попрацювати в рамках цієї франшизи — раніше був невдалий досвід, бо його ставили на посаду режисера перезавантаження з Марго Роббі в головній ролі. Але проект встигли скасувати ще на початок виробництва. Тепер Крейг Мазін має більше творчого контролю над майбутньою стрічкою, паралельно відповідаючи за сценарій — а він, варто зазначити, вже готовий.

Популярні новини зараз
Не просто оновити дані у ТЦК: чоловіків попередили, що буде потім Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку "Війна на території росії": відомий астролог назвав час, коли Україна відчує мир Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було
Показати ще

Пірати Карибського моря
Пірати Карибського моря

Робота над історією відбувалася у співпраці з Тедом Елліоттом. Вони отримали схвалення від керівництва Disney до початку страйку. Тому коли протест закінчиться, фільм можна буде запустити у виробництво. Досі невідомо, чи повернеться Джонні Депп до головної ролі.

Нагадаємо, "піар на крові": чому українці обурені новим фільмом "Юрік"

Як повідомляв "Знай.uа", вийшов трейлер документального фільму Шона Пенна про повномасштабне вторгнення

Знай.ua писав, фільм "Довбуш" б'є рекорди в прокаті: українці в захваті від нової стрічки