Польський документальний серіал "Матері війни" (Matki Wojny) на платформі Netflix, "поховав" відомого українського поета та військового Павла Вишебабу.

Про це написав сам боєць на своїй сторінці в Instagram.

Павло Вишебаба. Фото Instagram
Павло Вишебаба. Фото Instagram

Шокований військовослужбовець розповідає, що Netflix "не встиг привітатись із ним, як тут же попрощався". Про це він дізнався від своїх підписників, які переглядали цей серіал.

Вишебаба зазначає, що документальний серіал "Матері війни" вийшов не зовсім документальним, оскільки закінчується розповіддю про нього та повідомленням про те, що він загинув у боях під Сєвєродонецьком.

Популярні новини зараз
Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар" Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру
Показати ще

Павло Вишебаба. Фото Instagram
Павло Вишебаба. Фото Instagram

Сам Павло розповідає, що польські автори серіалу не узгоджували з ним використання його імені, та на щастя з ним все добре та він продовжує служити у війську.

Павло Вишебаба. Фото Instagram
Павло Вишебаба. Фото Instagram

"Емоційна кульмінація серіалу здивувала моїх читачів, які й написали мені. Польські творці зі мною нічого не погоджували, я можу зрозуміти — вони думали, що я вже тойво. Чому, не знаю. Кінцівка серіалу дійсно вийшла драматичною, але є нюанс ", — повідомив військовослужбовець.

Під публікацією воїна українці написали, що вважають сервіс "конвеєром для заробляння грошей" й побажали Павлу міцного здоров'я та довгих років.

Коментар під публікацією Павла Вишебаби. Фото Instagram
Коментар під публікацією Павла Вишебаби. Фото Instagram

Пізніше Вишебаба повідомив, що автори серіалу зв’язалися з ним, пообіцяли виправити фінальний епізод і по можливості підтримати його підрозділ.

Нагадаємо, ми писали, що Павло Вишебаба створив спільний трек зі співачкою Kola - діалог між фронтом і тилом.

Як повідомляв "Знай.ua", військовий екоактивіст нагадав, чому не варто пробачати московію: "Геть назавжди"

Також, Коля Сєрга згадав, як потролив ватну бабусю у Дружковці: "В мене для вас є подарунок..."