The Last of Us - комп'ютерна гра, що вийшла ще в 2013 році на приставці Sony PlayStation і завоювала увагу мільйонів геймерів по всьому світу.

Історія розповідає про Джоела та його поневіряння по постапокаліптичному світі через роки від початку пандемії та появи зомбі. У нього з'явилася місія — доставити дівчинку-підлітка Еллі до вчених "Цікад" через виявлений імунітет до інфекції. Через роки цей проект перейшов на телеекрани у вигляді однойменного серіалу, в головних ролях якого Педро Паскаль і Белла Рамзі. Вийшов поки що 1 сезон, але зараз активно продовжується розробка другого.

Кадр з The Last Of Us 1. Фото: Youtube
Кадр з The Last Of Us 1. Фото: Youtube

Наразі творець оригінальної гри, Ніл Дракманн, розповів про процес підготовки. Зокрема, за його словами, написання сценарію до нових серій розпочнеться виключно після закінчення страйку голлівудських сценаристів.

"Ми намітили другий сезон і готові почати, як тільки завершиться страйк", - заявив він.

Популярні новини зараз
Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися Перші 84 дні безкоштовно, потім – 25 гривень: Lifecell запровадив нову послугу задешево Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками
Показати ще

Його колега, шоураннер Крейг Мезін заявляв, що ще до початку страйку встиг відправити HBO сценарій першої серії. Але досі невідомо, коли розпочнуться зйомки та, власне, коли відбудеться реліз.

The Last of Us, скріншот: Youtube
The Last of Us, скріншот: Youtube

У сценаристів триває трудовий конфлікт – середній дохід упав, а у трендах "заявився" штучний інтелект. ChatGPT та аналоги можуть використовуватися з метою повноцінної заміни людей на цій посаді, тому сценаристи, по-друге, виступають проти цього.

Нагадаємо, The Last Of Us 1 зазвучить шикарною українською: "Голоси ідеально підходять"

Як повідомляв "Знай.uа", у 2 сезоні The Last of Us творці готові вирішити багато проблем: хейтери будуть раді

Знай.uа писав, творець The Last of Us натякнув, що наступний сезон серіалу не останній: "Маємо протриматися"