Григорій Решетник — відомий український телеведучий, який набув популярності виключно через чільність у романтичних шоу "Холостяк" та "Холостячка".

За його життям у соціальній мережі Instagram стежать понад 550 тисяч людей, а за його дружиною – 280 тисяч. Нещодавно жінка і мама трьох дітей була на відпочинку, але без чоловіка, хоча він теж міг там бути.

Григорій та Христина Решетник, фото: Знай.ua
Григорій та Христина Решетник, фото: Знай.ua

Багато хто міг подумати, що це були прекрасні тиждень чи два біля моря, але Христина Решетник із хлопцями була за кордоном два місяці. Через це під новою публікацією можна побачити багато гнівних коментарів українців.

"Діти нарешті відпочили вперше за останні півтора роки, а головне - набралися сил і сонечка перед навчальним роком", - заявила Крістіна.

Популярні новини зараз
Навіть терти не доведеться: як почистити килим копійчаними засобами Перші 84 дні безкоштовно, потім – 25 гривень: Lifecell запровадив нову послугу задешево Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Протягом цього періоду вона навіть втілила одну зі своїх мрій у життя, їй удалося довго пожити біля моря і їй дуже сподобалося, бо постійно морська гладь була у неї на очах. Це дуже допомогло їй зарядитися енергією з ранку та надихнутися. Проте вони вчотирьох дуже сумували за домом.

Христина Решетник, фото: Instagram
Христина Решетник, фото: Instagram

"Ви ж повинні розуміти, що на вас підписані прості люди, які сидять під обстрілами. А їхня дитина мріє і просить батьків, хоча б поїхати до річки", "Ну, відпочиваєте. Молодці. Навіщо ви це виставляєте", "Я думаю що якщо якби її чоловік був на війні, то два місяці на морі вони б не відпочивали", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, Григорій Решетник шукає нового холостяка: молодше 70 років кандидатів не пропонувати

Як повідомляв "Знай.uа", Григорій Решетник розповів, що приховував від найважливішої жінки у своєму житті: "Христинка може лаяти мене за це"

Знай.uа писав, Григорій Решетник зробив гучну заяву, яка не всім сподобається: "Ми ніколи не втомимося"