Відома телеведуча Олена-Крістіна Лебідь, наречена колишнього віце-прем'єра України Павла Розенка, обожнює епатувати публіку, цього разу їй вдалося це повністю, злившись у пристрасному поцілунку з "брюнетом".

На своїй сторінці у Instagram, Олена-Крістіна оприлюднила сміливі кадри поцілунку

На відео дівчина присіла біля супермаркету, щоб "познайомитись" із "шикарним експресивним Френч-брюнетом". Зірку цілує французький бульдог, але так намагається вилизати дівчину, що на стоп-кадрі видно, як він просто "відкушує" її губу.

По-перше, це було взаємне кохання з першого чмока. По-друге, Сара, вдома мені влаштує ель шкандаль! З биттям посуду!! Особливо після цього стоп-кадра - зізналася ведуча.

Популярні новини зараз
"Тварі ви, ви не люди": обленерго довело пенсіонера до смерті через вимогу стояти в чергах Українці ризикують залишитися без роботи та соціальних виплат Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти
Показати ще

Олена-Крістіна Лебідь. Фото: instagram.com/elena_kristina_lebed/
Олена-Крістіна Лебідь. Фото: instagram.com/elena_kristina_lebed/

У коментарях не змогли промовчати і засипали Оленк-Крістіну експертними оцінками:

"Поцілунок по-французьки", "Це збільшення губ за собачою методою. Сподіваюся Ваш поцілунок обійшовся без травм", "От Любов, божевільна", "Ахахаха, друга фотка взагалі вогонь", - написали в коментарях.

Скриншот коментарів
Скриншот коментарів

Нагадаємо, що Олена-Крістіна Лебідь показала, як не лінується Павло Розенко: "Візьміть у руки серветку".

Раніше ми повідомляли, що Олена-Крістіна Лебідь зізналася, що саме це у Павла Розенка не виходить: на це страждають багато чоловіків.

Також стало відомо, що наречена Розенко Олена-Крістіна Лебідь розповіла про найкращі пальці у світі: "Ви найкрутіший".