47-річний український сценарист, автор студії "Квартал 95" Валерій Жидков народився у Тамбові, росія (звідси і псевдонім "Тамбовський вовк").

Проте його "земляки", які прийшли з війною в Україну під командуванням путіна, зруйнували і його життя, увірвалися і до його будинку в Київській області.

Валерій Жидков. Фото: instagram.com/valeryzhidkov_official/
Валерій Жидков. Фото: instagram.com/valeryzhidkov_official/

На початку повномашстабної війни всі ми думали, що пояснимо всі звичайним росіянам, розповімо про дії їх диктатора і вони допоможуть нам завершити все це, зрозуміють нас. Але насправді виявилося, що частина росіян просто труси, а частина підтримує путіна, адже пропаганда промила їм мозок.

Валерій Жидков поміркував на тему того, чи стане соромно жителям Росії після того, як Україна переможе і вся правда про дії божевільного бункерного діда спливе назовні.

Популярні новини зараз
За один долар – 50 гривень: до чого варто готуватися українцям Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову Українці намагаються зберегти своє майно перед законом про мобілізацію: що хочуть встигнути Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня
Показати ще

ПДТУ після приходу росіян, Маріуполь
ПДТУ після приходу росіян, Маріуполь

"Ні, тим кому могло бути соромно - вже соромно, а в інших імунітет. Це квадратноголова аудиторія, яка швидко перейде. Цей серіал їм показують з моменту становлення путінської ідеології. Це 2002/2003 рік, коли путін закінчував перший термін і йому сподобалося в З того моменту людей підсадили на серіал, в якому все добре, росія процвітає, з нею зважають на світовій арені, про допінг - всі вигадки через заздрість, Грузія на нас напала. Ми великі, ми великі."" - каже Валерій Жидков.

Друг Володимира Зеленського впевнений, що те, що зараз відбувається в Україні, – це для них навіть не війна, а такий розвиток сюжету.

"Вони завтра можуть напасти на Японію і в серіал просто треба додати якогось нового персонажа, чергову риторику, чергових отруйних густців, розп'ятого хлопчика на Курильських островах. З'явиться експерт з російсько-японської війни і це буде продовженням", - показує росіян Валерій Валерій . Рідків.

Нагадаємо, що Тамбовський вовк із "Квартал 95" Валерій Жидков дозволив сміятися під час війни: "Це щеплення від божевілля".

Раніше ми повідомляли, що автор студії "Квартал 95" Валерій Жидков розповів про свій біль у душі: "Хто треба, той почує". Шанувальники гумориста відзначили, що лаконічне послання досягло їхніх сердець.