Ольга Сумська — відома українська актриса, за якою стежать понад 700 тисяч людей у ​​соціальній мережі Instagram.

Жінка є Заслуженою та Народною артисткою, їй належать ролі Роксолани, та різних інших персонажів у проектах "Тіні незабутих предків", "Фортечна", "Територія краси" тощо. Нещодавно вона потрапила до лікарні, але користувачі знайшли ще один неприємний момент, пов'язаний із Сумською.

Ольга Сумська, фото: Знай.ua
Ольга Сумська, фото: Знай.ua

Це стосується її 33-річної доньки, Антоніни Паперної, яка продовжує жити та працювати у РФ. Так, зараз виявилося, що вона виконала головну роль у серіалі "Холодна страва", режисером якої виступив Ігонь Мужжухін, а ролі Ігор Стам, Антон Даниленко, Анастасія П'янова і так далі. Цей проект має вийти восени 2023 року, коли російські окупанти продовжують вбивати мирних українських мешканців — жінок, дітей, старих.

Популярні новини зараз
Діставайте велосипеди: перевізники готуються підняти ціни на проїзд відразу на третину Перші 84 дні безкоштовно, потім – 25 гривень: Lifecell запровадив нову послугу задешево Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками
Показати ще

Ольга Сумська вирішила проігнорувати факт того, що Антоніна зокрема з податків підтримує війну проти нашої країни. В цей же час актриса акцентує більше уваги на молодшій дочці, Ганні, яка сфотографувалася на тлі пам'ятника Миколі Гоголю у Полтаві.

На тому ж місці, 40 років тому, стояла й Ольга Сумська, тож можна порівняти кадри.

Ольга Сумська, скріншот: Instagram Stories
Ольга Сумська, скріншот: Instagram Stories

Нагадаємо, Ольга Сумська обурилася цінами на житло на заході України: "Їм не гидко від самих себе?"

Як повідомляв "Знай.uа", Ольгу Сумську визнали невинною: "Ніхто з них не має права вас судити"

Знай.uа писав, Ольга Сумська знищила Фаріон, яка звинуватила маріупольців у знищенні свого міста: "Людина повинна відповідати"