Відома актриса комедійного жанру Олена Кравець, зірка "Кварталу 95" періодично спілкується із шанувальниками на власній сторінці соціальної мережі навіть після того, як залишила гумористів.

У своєму блозі вона із задоволенням ділиться з підписниками подробицями особистого та творчого життя, за її акаунтом стежить кілька сотень тисяч людей.

Олена Кравець, фото: Знай.ua
Олена Кравець, фото: Знай.ua

Як відомо, зірка з близнюками тривалий час після початку повномашстабної війни перебувала у Болгарії. З ними була й старша дочка Маша. Проте вона не витримала та повернулася додому. Олена зазначила, що в Україні дівчинка себе краще почуває.

А 23 серпня Олена привітала із Днем Прапора. Вона опублікувала сімейні фото, на яких їхні близнюки з прапором, старша дочка, а також вона з чоловіком теж одягнені у кольори прапора України.

Популярні новини зараз
Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається" Землю накрила потужна магнітна буря, як встояти на ногах Українці намагаються зберегти своє майно перед законом про мобілізацію: що хочуть встигнути Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня
Показати ще

Олена Кравець з донькою, скріншот: Youtube
Олена Кравець з донькою, скріншот: Youtube

У повідомленні до фото Олена назвала прапор України своїм героєм:

"Твої кольори завжди супроводжували найважливіші події в житті країни. І в моєму... З твоїм днем, мій герой!"

Олена Кравець, скриншот: Instagram Stories
Олена Кравець, скриншот: Instagram Stories

У коментарях шанувальники приєдналися до слів актриси та привітали її зі святом. Проте один із коментарів був освідченням у коханні від когось Павла Ситникова. На жаль, аккаунт закритий і немає фото на аватарці, тому напевно встановити, хто саме його власник неможливо. У коментарі чоловік освідчується у коханні. Більше того, з тексту складається враження, що вони давно знають один одного.

"Ліно, будь-який твій жест не може залишити мене байдужим. Ти - Жінка з великої літери, і я щоразу відчуваю велику, сильну і дуже теплу хвилю твоєї енергії. Пробач, що іноді дозволяю собі трохи розумничати. Завжди КОХАЮ ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️"

Олена Кравець, скриншот: Instagram Stories
Олена Кравець, скриншот: Instagram Stories

Нагадаємо, що зірка "Квартал 95" Олена Кравець розповіла про таємні листування з Зеленським: "Поруч із будинком упав вертоліт".

Раніше ми повідомляли, що дочка Олени Кравець із "Квартал 95" Маша похвалилася тим, що вміють руки кучерявого Віті: "Це обличчя…".