Аліна Гросу продемонструвала зміни у зовнішності, на які зважилася у США. Відповідні кадри вона опублікувала на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Знаменита українська виконавиця Аліна Гросу вже досить тривалий час проживає в США, куди поїхала для підвищення кваліфікації. Однак намагається залишатися на зв'язку із шанувальниками за допомогою соцмереж. Зірка періодично ділиться новими фото та відео, а також тішить новими релізами.

Аліна Гросу. Фото: instagram.com/alina_grosu
Аліна Гросу. Фото: instagram.com/alina_grosu

Цього разу Аліна Гросу зважилася на експеримент із зовнішністю та продемонструвала нову себе. Втім, розкривати одразу всі карти не стала та запропонувала шанувальникам "інтерактив".

"Вгадайте мій колір волосся. Я змінилася", - підписала знімки співачка.

Популярні новини зараз
За один долар – 50 гривень: до чого варто готуватися українцям Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися Українці намагаються зберегти своє майно перед законом про мобілізацію: що хочуть встигнути Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти
Показати ще

Багато хто почав відгадувати, як тепер виглядає зірка, але одна з шанувальниць прийшла в коментарі з тривожним повідомленням.

"А ви бачили сьогодні у фейсбуці пишуть, що Аліна померла", - схвилювалися в коментарях.

"Мозків мало, що робити) Піаряться на чому можуть", - заспокоїла всіх Аліна Гросу.

Коментарі. Фото: скрін instagram
Коментарі. Фото: скрін instagram

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, бджілка Аліна Гросу здивувала українців, напевно, дійшло і до колишнього Полянського: "Дякую за таку..."

Також наш портал інформував, Надя Дорофєєва готова до материнства з Кацуріним, але Дантес дитину не дочекався: "Чисто випадково".

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, Ксенія Мішина розповіла про усиновлення дитини з дитбудинку: Платон уже готовий бути старшим братом.