Британські газети одна за одною повідомляють про екстрену сімейну раду в Балморалі, скликану Королем Чарльзом III, яка пройшла в понеділок, 21 серпня.

Там були принц Вільям та принцеса Кейт Міддлтон, бо рішення стосувалося майбутньої монархії. Чоловік вирішив пояснити їм, які ролі будуть поставлені перед ними, а ще які стратегічні завдання стоятимуть перед власною персоною та його дружиною королевою Каміллою.

Чарльз III та Камілла після коронації, кадр з відео
Чарльз III та Камілла після коронації, кадр з відео

Як виявилося, Чарльз III хоче використати популярність старшого сина, подружжя та дітей, щоб об'єднати Співдружність та забезпечити існування британської монархії в майбутньому. Рішення про екстрену сімейну раду зруйнувало плани принца Вільяма полетіти до Австралії, щоб підтримати збірну Англії у фіналі ЧС з футболу серед жінок.

Дівчата дуже хотіли бачити його на трибуні, але фізично це було неможливо. Майбутній король із дружиною записали окреме відео для футболісток, побажавши їм удачі. Але це їм не допомогло. Перемогла Іспанія з рахунком 1:0.

Король Чарльз III та королева-консорт Камілла, кадр з відео
Король Чарльз III та королева-консорт Камілла, кадр з відео

Популярні новини зараз
Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було
Показати ще

Чарльз III покладає величезні надії на принца Вільяма та його сімейство, зокрема, на Кейт Міддлтон, якій він приділяє велику увагу. Під час бесіди вони мали обговорити плани і на 2024 рік, поїздки за кордон, основні події.

Нагадаємо, майбутній король принц Вільям вляпався у скандал і образив три десятки жінок: "Як мало вони думають"

Як повідомляв "Знай.ua", Меган Маркл і принц Гаррі вирішили пожити окремо, брат Вільяма "втече" на інший континент: "Він не вписується в її світ"

Знай.uа писав, 8-річна принцеса Шарлотта залишила ціле "послання" своєю сукнею: цього не чекав ніхто