Відомий український музикант та фронтмен гурту "O.Torvald" Женя Галич поділився своїми думками про те, як треба вчиняти із тими, хто наживається на війні.

Він розповів про це у інтерв'ю політтехнологу Володимиру Петрову на каналі ISLND TV.

Женя Галич. Фото скріншот: Instagram
Женя Галич. Фото скріншот: Instagram

Женя майже з перших днів війни покинув свої рокерську кар'єру та пішов захищати Україну на передову. Його підрозділ бував у найгарячіших точках фронту, і усі внутрішні тривоги, які він пережив вкладає у свою творчість.

Нещодавно фронтмен гурту "O.Torvald" розповів про те, що на його думку потрібно робити з тими, хто замість того, щоб спільно працювати над перемогою, наживається на війні.

Популярні новини зараз
"Тварі ви, ви не люди": обленерго довело пенсіонера до смерті через вимогу стояти в чергах В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову Українці намагаються зберегти своє майно перед законом про мобілізацію: що хочуть встигнути
Показати ще

Женя Галич, фото: Instagram
Женя Галич, фото: Instagram

Він вважає, що в таких людей людей потрібно забирати все те, що вони накрали під час повномасштабного вторгнення та віддавати нашим бійцям на фронт.

Під час бесіди Галич згадав скандал із одеським воєнкомом, який за хабарі від ухилянтів побудував собі за кілька мільйонів доларів віллу в Іспанії.

Женя Галич. Фото: скрін youtube
Женя Галич. Фото: скрін youtube

Женя вважає, що дійсно справедливим покаранням для військкома буде, якщо все його майно продадуть, а отримані за нього кошти переведуть на ЗСУ, а також його відправлять на виправні роботи, де він дійсно буде приносити користь для суспільства.

Артист також роповів про те, що коли на початку війни президент Зеленський впровадив нульове мито для ввезених автомобілів, для того щоб не було перепон для отримання їх військовими, в Україну переправляи близько 80% елітних авто.

Женя Галич, фото: Instagram
Женя Галич, фото: Instagram

Ніхто за це так не поніс покарання. Женя пояснив, чому на його думку так відбувається.

"Показових покарань мало. Заберіть, придбайте або передайте щось показово. Покажіть, що ви щось зробили. Всі ми знаємо, що передаються якісь гроші, знаємо що ми забираємо теж якісь гроші, там олігархів. То покажіть що ви на них придбали для армії, показово."-зазначає музикант.

Нагадаємо, соліст O'Torvald Женя Галич пішов у ЗСУ боротися з окупантами слідом за Хливнюком і Тополею: "Оркам дорога в пекло"