Український гурт O. Torvald випустив мініальбом "Голосові". Фронтмен Женя Галич присвятив його своїм загиблим побратимам та всім воїнам, які поклали життя за незалежність та свободу нашої країни.

Женя Галич, фото: Instagram
Женя Галич, фото: Instagram

Він доступний для прослуховування на сторінці Instagram гурту.

Альбом починається з трьох голосових повідомлень військових, записаних під час боїв у Бахмуті, з якими фронтмен гурту Женя Галич служить у Збройних Силах. Дозвіл на їхню публікацію дав командир батальйону.

Женя Галич, фото: Instagram
Женя Галич, фото: Instagram

Популярні новини зараз
Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається" Тисячі українців привітають грошима: хто та яку допомогу отримає
Показати ще

"Ми презентуємо ЕР "Голосові", але пісня там буде тільки одна. Ще три аудіо - це аудіоповідомлення, записані моїм підрозділом у Бахмуті. Я не можу обходити цю частину свого життя у творчості, проте хочу це робити максимально відверто і чесно, і говорити тільки про те, що сам пережив. У війні немає нічого романтичного, а за кожен метр вільної території віддаються життя", — розповів Галич.

Також на своєму YouTube-каналі гурт опублікував відеокліп на пісню "Голосові", який музиканти знімали в одному з київських барів.

Женя Галич. Фото: скрін youtube
Женя Галич. Фото: скрін youtube

На його кадрах, герой один сидить за барною стійкою. В той час як у закладі усі як ні в чому не бувало насолоджуються життям, танцюють, веселяться, та не помічають у натовпі людину, яка пережила страшний біль, який залишиться із нею на все життя.

Нагадаємо, соліст O'Torvald Женя Галич пішов у ЗСУ боротися з окупантами слідом за Хливнюком і Тополею: "Оркам дорога в пекло"

Як повідомляв "Знай.uа", Женя Галич з "O.Torvald" розповів про жахіття війни, побачені на службі у ЗСУ: "Досі не прийшов до тями"