Катерина Лозовицька – переможниця романтичного проекту "Холостяк", 12 сезону, коли головним героєм був скандальний Алекс Топольський.

Хлопець не перебуває в Україні від початку повномасштабної війни. Він на Балі. Скандальним його робить те, що спочатку він розповідав про безліч успішних бізнесів, частиною якого він був і які кудись "випарувалися". А ще те, що зовсім недавно він намагався вести блог російською мовою, залишивши українську аудиторію. Йому про це сказали, тому зараз Алекс викладає публікації англійською. Але повернемося до Катерини, до якої публіка теж має чимало запитань.

Катя Лозовицька, фото: Instagram
Катя Лозовицька, фото: Instagram

Дівчина опублікувала в Instagram щасливі кадри зі своїм хлопцем у Парижі. Вони разом уже півроку.

"Дякую тобі за тебе і за те, яка я поряд з тобою", - пише Катерина в публікації.

Популярні новини зараз
Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією Новий закон про мобілізацію: чи позбавлять українців житла за неявку по повістці Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було
Показати ще

Вона постала в обіймах коханого, який дозволив собі трохи більше пристрасті у кадрі, прихопивши дівчину за груди. Але не всіх українців цікавить, як вони виглядають на фотографіях. Їм більше цікаво — яким чином чоловік виїхав із країни. Виявилось, що вони живуть за кордоном, а Лозовицька виправдовує його тим, що у Польщі він робить набагато більше, ніж деякі люди в Україні.

"Як він із країни виїхав? На інваліда не схожий", "Який хороший призовник", "Який хороший хлопчик! Який мужній! Чудовий був би штурмовик!", - Пишуть користувачі.

Катерина Лозовицька, скріншот: Instagram
Катерина Лозовицька, скріншот: Instagram

Нагадаємо, переможниця "Холостяка-12" Лозовицька відповіла на образи Саші Мудрої: "Не хвилює"

Як повідомляв "Знай.ua", "Холостяк" Алекс Топольський зізнався, що втратив мільйони гривень: "Нелегальний бізнес..."

Знай.ua писав, фіналістка "Холостяка" Саша Мудра навчилася заробляти сама: "Була рада"