Дочка зірки "Кварталу 95" Олени Кравець Маша, якій вже виповнилося 20 років, веде свій блог у соціальній мережі instagram.

Як розповідала її мама, вона не дуже публічна особистість, тому не так часто публікує подробиці свого особистого життя, проте розповідає передплатникам.

Марія Кравець, фото з Instagram
Марія Кравець, фото з Instagram

Як відомо, дочка Кравець з початку повномасштабного вторгнення перебувала за кордоном, а нещодавно повернулася до країни, де, як виявляється, на неї чекав її хлопець. До речі, вона не приховує від передплатників своїх почуттів прямо пише в своїх публікаціях, що він красивий.

А одного разу Маша вирішила нагадати передплатникам, що окрім цифрових носіїв інформації ще забуто фотоплівку. Дівчина опублікувала фотографії на своїй сторінці зроблені саме на плівку. Відразу після вираження "плівка" на думку спадають популярні свого часу фотоапарати "мильниці".

Популярні новини зараз
Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову Українці намагаються зберегти своє майно перед законом про мобілізацію: що хочуть встигнути
Показати ще

Маша Кравець
Маша Кравець

На фото Маша представила свій портрет і покрасувалася разом із загадковим хлопцем Віктором Квашенком. Публікацію вона підписала так:

"Віктор Квашенко + плівка = красиві фотографії 💙💛"

Судячи з тексту публікації, ідея зробити фото якраз на плівку належить хлопцеві.

У коментарях передплатники написали:

"Машечок, ви тут і є сама молодість! Дуже хороші фото! Віте привіт. Плівка форева!)"

"Це обличчя .... найкрасивіше на планеті"

Нагадаємо, що донька Олени Кравець із "Квартал 95" розсекретила ім'я загадкового чоловіка: "Гарний".

Раніше ми повідомляли, що дочка Олени Кравець із "Жіночого Кварталу" зізналася, за що їй соромно - мамі краще не бачити цього.

Також стало відомо, що дочка Олени Кравець із "Квартал 95" Маша перетворилася на Біллі Айліш.