Меган Маркл була зображена без заручини з діамантом за 156 000 фунтів стерлінгів, оскільки ходять чутки про те, що між нею і принцом Гаррі є проблеми.

Герцог і герцогиня Сассекські нещодавно відзначили свою п'ятирічну річницю на тлі чуток про напруженість між парою, а також через те, що екс-королівський дует помітно був відсутній у центрі уваги останніми тижнями.

Меган Маркл і принц Гаррі, кадр з похорону Єлизавети II
Меган Маркл і принц Гаррі, кадр з похорону Єлизавети II

У червні коментатор Даніела Ельзер, відповідаючи на чутки, заявила, що передбачуваний розпад їхнього шлюбу, можливо, неминучий. Тепер Меган була сфотографована без обручки в Instagram разом із друзями.

Меган Маркл на обіді з подругами, фото із соцмереж
Меган Маркл на обіді з подругами, фото із соцмереж

Популярні новини зараз
Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було "Тварі ви, ви не люди": обленерго довело пенсіонера до смерті через вимогу стояти в чергах В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться
Показати ще

Дорога прикраса складається з двох діамантів з одного з браслетів принцеси Діани, і, як кажуть, принц Гаррі попросив дозволу свого брата принца Вільяма використовувати їх для аксесуара вартістю 156 000 фунтів стерлінгів.

Його відсутність, безсумнівно, ще більше розпалить чутки про розкол, але джерело нещодавно сказало, що пара не була засмучена негативними заявами про проблеми їхнього шлюбу, і наполягав на тому, що Гаррі та Меган мають міцну основу та сповнені рішучості подолати будь-які перешкоди.

Обручка Меган Маркл, кадр з відео
Обручка Меган Маркл, кадр з відео

Інсайдер сказав новинному агентству: "Зі шлюбом Сассексов все гаразд" , і додав: "Навіть якби були проблеми, Гаррі хотів би, щоб все нормалізувалося. Він вклав так багато часу в їхні стосунки і обожнює свою сім'ю. Він сам з неповної родини. , і це додаткова мотивація для того, щоб зберегти свою сім'ю.

Пол Баррелл, який був дворецьким принцеси Діани протягом 10 років аж до її трагічної смерті в 1997 році, нещодавно заявив, що герцог Сассекський може залишитися з колишньою зіркою "Форс-мажорів" лише заради їхніх двох маленьких дітей.

"Я єдина людина у Великій Британії, яка думає, Гаррі, нарешті, усвідомив правду? - запитав Баррелл у GB News. - Якщо він розірве ці відносини зараз, він втратить своїх дітей, тому що вона триматиме їх в Америці, і він їх не побачить."

Принцеса Діана, принц Гаррі, Меган Марк і Лілібет: скрін з DailyStar
Принцеса Діана, принц Гаррі, Меган Марк і Лілібет: скрін з DailyStar

Нагадаємо, що Меган Маркл та принц Гаррі вирішили пожити окремо, брат Вільяма "втече" на інший континент: "Він не вписується в її світ".

Раніше ми повідомляли, що Меган Маркл відштовхнула принца Гаррі, коли він захотів поцілувати її - тріщину помітили всі.