41-річна Брітні Спірс зізналася, що "швидко купить коня" після чуток про те, що вона та 29-річний чоловік Сем Асгарі розлучилися.

Голлівудська зірка, яку сфотографували за кермом без обручки незабаром після того, як стало відомо про її раптове розставання, опублікувала в соціальних мережах загадкове повідомлення.

Брітні Спірс, фото: britneyspears/Instagram
Брітні Спірс, фото: britneyspears/Instagram

У середу (16 серпня) Брітні опублікувала фотографію, на якій вона катається на коні пляжем після того, як у численних повідомленнях повідомлялося, що її шлюбу приходить кінець.

Підпис Брітні до посту говорив: "Скоро куплю коня [смайлик з конем]!!! Стільки варіантів, що складного!!! Кінь на ім'я Софі та інший на ім'я Рев??? Чи повинна я приєднатися до товариства і одягти рожевий ковбойський капелюх [смайлик з мовою]???У будь-якому випадку, я думаю, що знайшла своє місце з Роаром [поцілунок смайлика] !!!"

Популярні новини зараз
Зміни у тарифах: мобільний оператор Lifecell зробив важливе оголошення Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар" Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається" Пенсійні виплати українців можуть скоротитися наполовину
Показати ще

Її повідомлення з'явилося після того, як вона була помічена за кермом свого білого Mercedes-Benz у Лос-Анджелесі в середу (16 серпня) без обручки.

Брітні Спірс та Сем Асгарі, фото: @britneyspears
Брітні Спірс та Сем Асгарі, фото: @britneyspears

TMZ стверджує, що Сем подав документи у середу (17 серпня) і назвав "непримиренні розбіжності" причиною їхнього розриву. Знімок Сема, розміщений у соціальних мережах два тижні тому, показує, що він також не одягає свою обручку.

Повідомляється, що пара розлучилася після того, як Сем, як то кажуть, посварився з нею з приводу звинувачень у шахрайстві, що призвело до серйозного конфлікту між ними.

"Це лише питання часу, коли Сем подасть на розлучення ", - сказав інсайдер TMZ.

Перебуваючи у відносинах з 2017 року, пара вперше зустрілася на зйомках музичного кліпу Slumber Party у 2016 році та побралася у вересні 2021 року. Прагнення Брітні вийти заміж за Сема було одним із факторів, які вона виділила у своїх зусиллях щодо припинення опікунства, яке не дозволяло їй виходити заміж без попередньої згоди батька. Нарешті, 9 червня 2022 року пара змогла обмінятися присягами перед близькими зборами друзів, включаючи Мадонну, Періс Хілтон та Дрю Беррімор.

Брітні Спірс
Брітні Спірс

У квітні 2022 року пара з радістю повідомила, що сім'я розширюється і разом вони чекають на дитину. Але всього через місяць парі довелося поділитися несамовитою новиною про те, що у Брітні стався викидень, що зруйнував мрію пари.

Нагадаємо, що Брітні Спірс закотила істерику в ресторані Лос-Анджелеса, Сем Асгарі ледве врятувався втечею.

Раніше ми повідомляли, що Брітні Спірс остаточно збожеволіла, роздягнувшись у душі і заявивши, що змінила ім'я: "До того, як я промокла".

Також стало відомо, що Брітні Спірс отримала по обличчю від охоронця спортсмена.