Відомий український хореограф Влад Яма, насолоджуючись життям на пляжах Монако, вкотре не на жарт розлютив українців своїми думками про те, що війна дуже змінила його життя.

Влад Яма. Фото Instagram
Влад Яма. Фото Instagram

На сторінці в Instagram хореограф розмістив чергову фотографію з відпочинку.

На фото Яма відпочиває у куротному місті Тулум, Мексика в одному з місцевих готелів.

Під фотографією танцюрист, який у перші дні повномасштабного вторгнення втік до Америки, розповідає про те, що його життя дуже змінилося після 24 лютого.

Популярні новини зараз
Українці ризикують залишитися без роботи та соціальних виплат Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар" Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня
Показати ще

Влад Яма. Фото Instagram
Влад Яма. Фото Instagram

Дуже комічно читати такі роздуми від людини, яка жодного дня не бачила на власні очі терору від країни-агресора, яка переживає щодня кожен українець.

Ніколи не чуючи шуму дронів і свисту ракет, Влад зазначає, що повномасштабне вторгнення вкрай змінило його життя.

Влад Яма. Фото Instagram
Влад Яма. Фото Instagram

Мабуть, йдеться про те, що війна змінила його життя лише на краще. Танцюрист спокійно насолоджується своїм життям, працює, подорожує та відпочиває, поки українці мало не щоночі втрачають своє майно та близьких.

"Крутив галерею телефону (як своє життя) і ще раз переконався, наскільки все змінилося від 24.02.22. І це не про геолокацію. Настрій, енергія, спілкування, плани, посмішка, погляд... Але вірю, що добро переможе, інакше... А зараз - новий стан, плани та думки... Фото від 3.01.2022", - доповнив фото танцюрист.

Підписниця написала Ямі, що його пост схожий на виправдання. Танцюрист не вигадав кмітливої відповіді та у відповідь просто включив "режим філолога".

Також Влад дав зрозуміти, чи цінує свою аудиторію, коли інша підписниця здивувалася чому досі стежить за його сторінкою.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Влад Яма на сонечку в Майамі вирішив нагадати про свій патріотизм: "У житньому полі та вишиванці".