Український журналіст, мандрівник, фотограф, автор та ведучий програми "Світ навиворіт" Дмитро Комаров активно спілкується з шанувальниками у соціальних мережах.

На своїх сторінках він ділиться подробицями професійного та особистого життя. На його обліковий запис в стаграмі налічується 2 млн. передплатників.

Дмитро Комаров, кадр із документального фільму "Рік. За кадром"
Дмитро Комаров, кадр із документального фільму "Рік. За кадром"

Як відомо, журналіст не залишився осторонь трагедії, що відбувається в Україні, він продав свій автомобіль, а гроші передав на потреби ЗСУ. Крім того, він бере участь у різноманітних благодійних заходах та не забуває про професійну діяльність.

Якось він повідомив шанувальникам, що вирішив змінити зміст своїх передач. Це з тим, що за умов війни він хоче ненадовго відволікти глядачів.

Популярні новини зараз
Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Новий закон про мобілізацію: чи позбавлять українців житла за неявку по повістці Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається" Українці намагаються зберегти своє майно перед законом про мобілізацію: що хочуть встигнути
Показати ще

Дмитро Комаров, кадр із документального фільму "Рік"
Дмитро Комаров, кадр із документального фільму "Рік"

"Новини від нашої команди "Світу навиворіт". Зараз, у найскладніший для України час дуже важливо знаходити можливість хоч ненадовго відволіктися від суворої реальності та отримати позитивні емоції. "Наша команда активно працює над створенням нового контенту. Окрім програм, ми тепер робимо нові ексклюзивні, дуже пізнавальні, короткі ролики про подорожі, які дають можливість ненадовго відволіктися та здійснити віртуальну подорож" , - пише він.

Крім того, відео супроводжуватиметься субтитрами англійською, польською, французькою та іспанською мовами для того, щоб більше людей у ​​світі могли подивитися. А ще Дмитро обіцяє відкривати неймовірні краси України та багато ексклюзивних матеріалів.

Нагадаємо, що Дмитро Комаров ризикуючи життям наважився рятувати українців у Херсоні: "Щоб мати докази у Гаазі".

Раніше ми повідомляли, що Дмитро Комаров "витрусив" із голови ВП Андрія Єрмака інформацію про вступ до НАТО: "Сьогодні вже ніхто не обговорює".

Також стало відомо, що Дмитро Комаров не може оговтатися після такого горя: "У одну мить знищено".