Олександр Еллерт – відомий український гуморист, який втік у період повномасштабної війни у ​​США.

Він обірвав усі зв'язки із "Кварталом 95", а ще остаточно розійшовся з Ксенією Мішиною, більше не намагаючись її повернути. Хоча варто лише згадати те, як він добивався її у рамках романтичного шоу "Холостячка". В Америці він розпочав бізнес, тоді як актриса перебуває із сином у Києві, періодично виїжджаючи за кордон.

Олександр Еллерт. Фото: скрін youtube
Олександр Еллерт. Фото: скрін youtube

Зараз же Олександр поділився своїми думками щодо їх розриву, зазначивши, що в нього залишилися на серці "шрами". Він і зовсім хоче, щоб усі забули про те, що він будь-коли брав участь у "Холостячці", йому не подобається, що до нього постійно приписують "переможця, учасника" цього проекту.

"Я останні два роки намагаюся зробити так, щоб люди забули про цей момент у моєму житті, щоб це був міраж, цього не існувало", - заявив Еллерт.

Популярні новини зараз
Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома Новий закон про мобілізацію: чи позбавлять українців житла за неявку по повістці Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар"
Показати ще

Ксенія Мішина та Олександр Еллерт, фото: Знай.ua
Ксенія Мішина та Олександр Еллерт, фото: Знай.ua

Вони з Ксенією розбили один одному серця, у нього лишився подарунок від неї — кофта.

"І великий шрам на серці, який вона "подарувала". Ну і я теж...", - додав Олександр.

Нагадаємо, Ксенія Мішина спровокувала українців видом на відпочинок: "Знову народила"

Як повідомляв "Знай.uа", стопами Джима Керрі та Адама Сендлер: Олександр Еллерт похвалився значним досягненням у США

Знай.ua писав, "Холостячка" Мішина з голими грудьми пробіглася Карпатами, але українці її "знищили": "Війна на голову впливає"