Українці з нетерпінням чекають на день нашої перемоги над росією разом із диктатором путіним, але поки одні витають у солодких мріях, інші розуміють, що після перемоги теж буде важко.

Маша Єфросиніна та Оля Полякова у випуску шоу "Дорослі дівчатка" обговорили майбутнє України. "Королева ночі" зазначила, що з огляду на те, ціною яких жертв зараз вибивається світле майбутнє нашої країни, ми не маємо права повернутися в те, що було, поринути у корупцію та брехню знову.

Оля Полякова. Фото: скриншот Instgaram
Оля Полякова. Фото: скриншот Instgaram

У той же час Маша Єфросиніна переконана, що на нас чекає нелегкий час і буквально всі будуть змушені виживати.

"Якщо ми вже сьогодні бажаємо один одному смерті на ґрунті мови, або хтось щось не так сказав, не туди пожертвував, не так виглядає, не так привітався, не так назвав дітей... Я наприклад, коли перейшла на українська мова в соцмережах - це нікого не порадувало. Мені запропонували змінити моє ім'я. Змінила мову? Х*й з тобою, але будь добра називати себе не Маша, адже Маша теж звучить по-російськи",- ділиться Єфросиніна.

Популярні новини зараз
Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома Поповнення картки через термінали ПриватБанку: чому гроші можуть не зарахуватись Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

Телеведуча стверджує, що готова поважати думку, розуміти, приймати та бути чуйною до бажань свого глядача, але є межа.

Маша переконана, що саме всередині країни розпочнеться друга фаза війни, коли українці розстрілюватимуть один одного морально, як уже роблять. І якщо ми зможемо це пройти гідно, то тоді й збудується визначна країна.

Нагадаємо, що Маша Єфросиніна розповіла про гроші українців: "Принесли півмільйона".

Раніше ми повідомляли, що Маша Єфросиніна поставила на місце Остапчука, Позитива та Буші: "Візьміть сантиметри і заміряйте собі...".

Також ми повідомляли, що Машу Єфросинину активно звали працювати на росію, оскільки їй мало України: "Ти російськомовна, така класна".