У світі є люди, які Всесвіт відкритий трохи більше, ніж звичайним мешканцям планети - це екстрасенси, астрологи, нумерологи, тарологи...

Звичайно, кожному цікаво, як працює їхній дар. Екстрасенс Альона Курилова, яка двічі перемагала у шоу "Битва екстрасенсів" видала таємницю свого дару ясновидіння. У рамках проєкту "Як ти?" із Григорієм Решетником вона пояснила, як саме бачить майбутнє.

Альона Курилова, фото: Знай.ua
Альона Курилова, фото: Знай.ua

"Особистий секрет, хто почує, то нічого. Є ясновидіння, коли ти бачиш, як картинку. Цей світ більш якрій, а той, який ти бачиш - нашарування кадру. Є яснопочуття та яснознання. Тобто, ти щось знаєш і не знаєш, звідки ти знаєш. Ось я зараз їхала з Сергієм (чоловік Олени, прим.ред.) і сказала, що не одягатиму плаття з помаранчевим, тому що у Гриші буде щось яскраве", - каже Курилова.

І справді, на записі інтерв'ю у Решетника в нагрудній кишені піджака була помаранчева хустка.

Популярні новини зараз
Стосується всіх споживачів: "Київводоканал" дав час до 30 квітня Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Григорій Решетник на інтерв'ю з Оленою Куриловою, кадр з інтерв'ю
Григорій Решетник на інтерв'ю з Оленою Куриловою, кадр з інтерв'ю

Григорій Решетник не міг не дізнатися, чи вірить чоловік Курилової в її дар яснознавства.

“Він мені довіряє на 100 відсотків. Стільки було підтвердження моїм словам. Може піци купиш". Ось, почуття необхідності купити 2 піци... У Сергія питання від його друзів на вухо "Як ти з нею живеш? Вона ж все знає", а він каже, що просто не бреше, тому що я все знаю".

Нагадаємо, що екстрасенс Альона Курилова розповіла , як і коли закінчиться війна в Україні: "Чекаю 1 листопада".

Раніше ми повідомляли, що переможець "Битви екстрасенсів" розповів про дату розпаду Росії - терпіти залишилося недовго: "Правда хвилею впаде".

Також стало відомо, що екстрасенс Макс Гордєєв передбачив долю росії та путіна: "Прикінцева карта - смерть".