За кілька днів українці дізналися багато правди про російський шоу-бізнес.

Так, наприклад, актор Олексій Панін визнав, що вступав в інтимну зв'язок з Філіпом Кіркоровим, а сам колишній чоловік Алли Пугачової любить брати участь у різних брудних вечірках. Нова правда відкрилася і про дружка Кіркорова, путінського лизоблюда Миколи Баскова. Як з'ясувалося, натуральний блондин може і на всі російські болота такий один, але не натуральний.

Кіркоров з Басковим, фото з відкритих джерел
Кіркоров з Басковим, фото з відкритих джерел

Пластичний хірург розібрав зовнішність російського співака та зробила свої висновки про операції Баскова.

Експерт порівняв фотографії співака та зробив висновок, що його овал обличчя став чіткішим. На свіжих знімках впадають у вічі кути нижньої щелепи, яких раніше не було помічено у знаменитості. Також у нього з'явилася ямочка на підборідді. Крім цього, помітні зміни у посмішці Миколи. Вона стала наче натягнутіша, видно зміни форми мочок вух співака. Усе це непрямі ознаки хірургічного втручання.

Популярні новини зараз
Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

Микола Басков, кадр із виступу
Микола Басков, кадр із виступу

Раніше співак пережив значну втрату ваги, він схуд приблизно на 20 кілограмів, а такі коливання завжди призводять до перерозтягування шкіри. Але у Баскова все навпаки – обличчя підтягнулося за тілом.

Нагадаємо, що путіністи Басков та Лепс фінансують вбивства українців: пообіцяли платити за кожен Leopard.

Раніше ми повідомляли, що Микола Басков сильно розкабанів через хворобу, експерт розповів про діагноз: "От і нехай. За справу!"

Також стало відомо, що зганьблений Паніним Кіркоров виявився "брудним" хуліганом: "Захотілося свавілля...".