Відомий український музикант та лідер популярного гурту "Бумбокс" Андрій Хливнюк відверто поділився про те, чи вагався на початку повномасштабного вторгнення піти до лав ЗСУ.

Про це він розповів під час інтерв’ю каналу BBC.

Андрій Хливнюк. Фото Instagram
Андрій Хливнюк. Фото Instagram

У лютому минулого року гурт "Бумбокс" мав вирушати у великий тур Америкою, до якого музиканти готувалися півтора роки. Однак після того як російські окупанти вдерлися на територію нашої суверенної держави, фронтмен гурту відклав мікрофон, так взяв до рук зброю.

В перші місяці війни музикант обороняв Київ у теробороні міста та волонтерив. Трохи згодом він приєднався Збройних Сил та зараз служить оператором ударних дронів на Півдні нашої країни. Також Андрій евакуював людей з міст, де йдуть активні бойові дії.

Популярні новини зараз
В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись У коханні чекають справжні випробування: яким знакам зодіаку краще забути про стосунки Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики
Показати ще

Андрій Хливнюк. Фото: скрін youtube
Андрій Хливнюк. Фото: скрін youtube

Зараз артист покинув побратимів та виїхав з України на деякий час, щоб виступити в Лондоні на благодійному матчі на стадіоні "Челсі". Усі зібрані на благодійному матчі кошти підуть на відбудову зруйнованих окупантами українських садочків та шкіл.

Фронтмен гурту "Бумбокс" відверто зізнався, що ні на секунду не вагався коли приймав рішення боронити нашу країну від загарбників.

Він вважає, що коли твоїм рідним та близьким загрожує небезпека, то немає іншого варіанту як стати на їх захист.

Андрій Хливнюк. Кадр з "Youtube"
Андрій Хливнюк. Кадр з "Youtube"

"Наших дітей обстрілювали, мою колишню дружину, моїх маленьких дітей, мою маму. Я дорослий сильний чоловік віком за 40 років, і є люди, яким потрібна моя допомога, тому що вони опинилися під вогнем. Їхні будинки ось-ось будуть зруйновані, і, на жаль, людей пограбують, а деяких зґвалтують. Так що ти не думаєш багато про це. Ти просто ідеш захищати, тому що це відбувається у тебе вдома. Я думаю, ви б вчинили так само. Насправді ви не маєте вибору," – зазначає музикант.

Нагадаємо, ми писали, що Андрій Хливнюк із "Бумбокс" зворушив українців новим кадром з фронту: "Молюсь щодня".

Як повідомляв "Знай.ua", Олександр Положинський із перев'язаною особою та "синяками" змусив українців схопитися за серце: "Я в тилу".

Також "Знай.ua" інформував Андрій Хливнюк і Коля Сєрга заінтригували фото із Залужним: " А казали що нема його"