У мережі показали, як Кайлі Дженнер виглядала в молодості. Відповідне відео з'явилося на сторінці ТікТок.

Відома американська модель та бізнес-вумен, засновниця компанії Kylie Cosmetics Кайлі Дженнер є однією з найпопулярніших жінок у світі. На офіційній мережі Instagram за її життям стежать понад 240 мільйонів людей.

Кайлі Дженнер, фото: Instagram
Кайлі Дженнер, фото: Instagram

На ТікТок каналі milsamour з'явився виступ західного коміка, який показав, як Кайлі Дженнер виглядала раніше. На знімку видно, що дівчина мала швидше за європеоїдні риси обличчя, не мала таких пухких губ.

@milsamour

#kyliejenner

Популярні новини зараз
Українці зможуть отримати грошову компенсацію: кому слід звернутися до відділення "Ощадбанку" Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики
Показати ще
♬ оригинальный звук - 🧚🏽‍♀️

Кайлі Дженнер не завжди так виглядала. Вона виглядала так. Гарна, нормальна дівчинка. І що вона зробила? Змусила інших нормальних дівчат вважати, що вона змінила своє обличчя з такого на таке за допомогою помади, яку продає тільки вона. Просто щоб ви знали – на мені зараз ця помада,
, – повідомляє комікеса.

Кайлі Дженнер. Фото: Heat World.

Нагадаємо, що Кайлі Дженнер з легкістю викреслила Тревіса Скотта і закрутила із зіркою "Дюни" Тімоті Шаламе: "З січня".

Раніше ми повідомляли, що Кайлі Дженнер після розставання з Тревісом Скоттом дала свої груди іншим чоловікам: "Так було завжди".

Також стало відомо, що Гейлі Бібер злякалася скандалу з Селеною Гомес, поки Кайлі Дженнер підкинула дров: "Ніякого натяку".