Маша Єфросиніна не лише популярна ведуча, а й блогерка.

Вона постійно спілкується з шанувальниками у соціальній мережі та розповідає їм про подробиці особистого та професійного життя. За її життям стежать 2,1 млн. передплатників

Маша Єфросиніна. Фото: instagram.com/mashaefrosinina/
Маша Єфросиніна. Фото: instagram.com/mashaefrosinina/

Як відомо, зараз ведуча активно займається волонтерською діяльністю, веде кілька благодійних проектів, а також не забуває і про професійну діяльність. Вона проводить зустрічі з різними людьми, ділиться важливою інформацією, у своїх програмах порушує соціально важливі теми.

Якось ведуча розповіла про новий проект її друга дизайнера Івана Фролова. Він розробив і втілив на одязі проект вишиті вручну серця у жовтих та блакитних кольорах. Унікальність малюнка в тому, що це ручна робота, а серце – не символічне, а справжнє людське. Кожна робота, як людина, унікальна та неповторна.

Популярні новини зараз
Якщо не хочете плакати через платіжки: споживачам електроенергії дали час до 3 травня Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

Світлана Тарабарова з друзями: Іваном Фроловим і Юрієм Движоном, фото з архіву співачки
Світлана Тарабарова з друзями: Іваном Фроловим і Юрієм Движоном, фото з архіву співачки

"Мільйон питань "звідки цей світшот?" і…..півмільйона гривень, що саме ці серця вже принесли в", - написала Маша і опублікувала фото у свиншоті, на якому вишити таке серце

"Отже, я знову схиляю голову перед нашими талановитими українцями. Серед них мій друг Іван Фролов, який розробив ці світшоти з благодійною метою!", - написала вона.

Як розповіла Єфросиніна, Іван зміг налагодити масове виробництво таких речей і вже на проміжному етапі вдалося зібрати 508 тисяч на благодійність.

Нагадаємо, що Маша Єфросиніна поставила на місце Остапчука, Позитива та Буші: "Візьміть сантиметри і заміряйте собі...".

Раніше ми повідомляли, що Машу Єфросинину активно кликали працювати на рф, оскільки їй мало України: "Ти російськомовна, така класна".

Також стало відомо, що Єфросиніна боїться чоловіка Полякової після того, що він "вичудив" з ранку: "Жим-жим було".