Відома артистка Ксенія Мішина, яка стала найпопулярнішою після участі у шоу "Холостячка", показала свій розслаблений стан на зеленому сонячному лужку разом із сином.

Ксенія у своєму Instagram розмістила лонгрід про війну та усвідомлення того, що війна оголює проблеми, зриває з людей маски, і справді виявляє найяскравіші особистості.

Ксенія Мішина та Олександр Еллерт, фото: Знай.ua
Ксенія Мішина та Олександр Еллерт, фото: Знай.ua

Артистка написала, що незважаючи на те, що рани, які завдає війна надзвичайно болючі, вони дають усвідомлення того, хто насправді цінний у житті.

Люди з добрими серцями, чесні, сильні, ті, хто зміг приборкати страх і не зрадив принципів. Той, хто рятуючись від внутрішньої темряви, почав допомагати, дарувати, творити… Так буде завжди! Темрява та світло! І я молюся про те, щоб пройти якнайшвидше цей етап, де потрібно навчитися розчаруватися і відпускати, де потрібно жорстко відстоювати свої межі та боротися за себе. Ксенія Мишина.

Популярні новини зараз
Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Субсидії вам не бачити: що не враховують українці, звертаючись по допомогу Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

Для ілюстрації жінка обрала цікаве фото зі своїм сином Платоном на лужку. Де вона сидить, розставивши ніжки, а поміж ними сидить син.

Ксенія Мішина. Фото: скриншот Instagram
Ксенія Мішина. Фото: скриншот Instagram

Деякі читачі не стали читати довгі тексти та не оцінили всю глибину написаного Ксенією, проте оцінили позу, в якій зробила фото жінка.

"Виглядає так, ніби знову народила", "Цікава поза" , - написав деякі з передплатників.

Скриншот коментарів
Скриншот коментарів

Інші шанувальники погодилися з Ксенією і засипали її схвальними відгуками.

"Підписуюсь під кожним словом", "Ви дуже мудра дівчина!", "Влучно сказано", "Так круто написано, дуже мудро, але воно так і є", - написали в коментарях .

Нагадаємо, що "Холостячка" Мішина з голими грудьми пробіглася Карпатами, але українці її "знищили": "Війна на голову впливає".

Раніше ми повідомляли, що "Холостячка" Мішина розповіла, де перевіряє своє здоров'я та нарвалася на негатив: "Прийшов і одразу став хворим".

Також стало відомо, що Ксенія Мішина показала, як їй весело на морях у день страшної атаки на Львів: "Така трагедія, а ви скачете, танцюєте".