Український телеведучий "ЖВЛ" Тимур Мірошниченко, який нещодавно став батьком для сина із дитячого будинку, відверто розповів про те, як заробляють великі гроші на дітках, які живуть без батьківської любові та опіки.

дитячий будинок - скріншот з відео
дитячий будинок - скріншот з відео

Про це він розповів у інтерв'ю Маші Єфросиніній.

Відомий ведучий порівняв сферу усиновлення із наркоторгівлею та проституцією, через те, що власники володіють великими сумами грошей.

"Держава не зацікавлена в усиновленні дітей... Я зміг зрозуміти, що за обігом бабла ця сфера не поступається сфері наркоторгівлі, торгівлі зброєю та проституції. На дітях заробляють колосальне бабло", - заявив ведучий в інтерв'ю для Марії Єфросиніної.

Популярні новини зараз
Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

Інтернат, кадр з відео
Інтернат, кадр з відео

Коли Тимур та його дружина почали цікавитися темою усиновлення, то дізналися скільки вимагають у дитячих будинках за малюка. Ведучий розповів, що його дружина юрист, тож стала боротися за дитину.

"За здорову новонароджену дитину, аби встати у чергу, ти платиш 50 тисяч євро. Тільки щоб встати в чергу... Нам не озвучували, тому що розуміли, що ми одразу всім розкажемо", - повідомив ведучий.

Інтернат, кадр з відео
Інтернат, кадр з відео

Тимур розповідає, що дитячі будинки це справжня схема наживи, адже держава виділяє великі гроші на харчування дітей, а по факту вони навіть ніколи не бачать фруктів.

"Тобто це відпрацьована на всіх рівнях схема... Найбільше заробляється на дітях, які безпосередньо в дитячих будинках, у закладах, інтернатах, будинках сімейного типу... Життя однієї дитини в якомусь закладі дитячому державі обходиться дуже дорого, а за фактом дитина банан у житті не бачила. Тобто на одну дитину, умовно, є райдер, колосальні бабки, які виділяє держава. А в результаті дитина яблука на свята їсть, а банан бачить тільки на картинці", - обурився Мірошниченко.

Мірошниченко також розповів про те, що для того щоб отримувати більше грошей на дитину, ій "приписують" діагнози, через які її потім не хочуть брати в нові родини.

Інтернат / скріншот з відео
Інтернат / скріншот з відео

А деякі дитячі будинки сімейного типу взагалі створюють тільки на паперах.

"За кожне захворювання держава доплачує. Відповідно, вигідно накидати якомога більше діагнозів дитині. По-перше, більшість грошей отримує на цю дитину заклад. По-друге, усі дивляться на цей діагноз, ну це дуже хвора дитина і ніколи її не візьмуть. Дитячі будинки сімейного типу. За фактом, 100 дітей може жити в цьому будинку, а його не існує. А за кожну дитину доплачують. І тільки якщо якась перевірка їде, то дітей кудись вивезли, зібрали: от тут вони живуть. Перевірка поїхала, а дітей повернули в місце їхньої дислокації", - розповів Мірошниченко.

Нагадаємо, Альона Вінницька сфотографувалася з персонажами "Маски"

Як повідомляв портал Знай.ua, Тимур Мірошниченко розповів про своє ставлення до політики