Відома американська акторка та зірка фільму "Тіло Дженніфер" Меган Фокс анонсувала майбутню книгу віршів під назвою "Гарненькі хлопчики отруйні", яка вийде 7 листопада і вже доступна для попереднього замовлення на Amazon, де вона вже стала бестселером.

Меган Фокс: скрін з відео
Меган Фокс: скрін з відео

Про це вона повідомила на своїй сторінці у Instagram.

До її 192-сторінкової книги увійшло понад 70 віршів, які видавець Simon & Schuster описує як "несамовиті та похмурі", і які "демонструють її злий гумор".

"Ці вірші були написані в спробі вилікувати хворобу, яка вкоренилася в мені через моє мовчання. Я провела все своє життя, зберігаючи таємниці людей, моє тіло болить від того, що я несу тягар їхніх гріхів. Моя свобода живе на цих сторінках, і я сподіваюся, що мої слова можуть надихнути інших повернути своє щастя і свою ідентичність, використовуючи свій голос, щоб висвітлити те, що було поховано, але не забуто, в темряві", - розповідає вона про ідею створення збірки.

Популярні новини зараз
Українці зможуть отримати грошову компенсацію: кому слід звернутися до відділення "Ощадбанку" Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

У віршах Фокс описує всі способи, якими ми намагаємося вписати себе у рамки тих, кого любимо, навіть якщо це означає втрату своєї особистості.

Меган Фокс і Machine Gun Kelly
Меган Фокс і Machine Gun Kelly

На вірші, ймовірно, вплинули особисті стосунки акторки.

За свою кар'єру 37-річна акторка двічі зустрічалась із зірковими персонами, в тому числі із зіркою "Беверлі-Хіллз: 90210" Брайаном Остіном Гріном, з яким вона має трьох дітей, і нещодавно зі співаком Machine Gun Kelly.

Як раніше повідомляв портал "Знай", Меган Фокс та Кортні Кардаш'ян без штанів дістали мови та зробили "це" прямо на унітазі.

Нагадаємо, смілива Меган Фокс без бюстгальтера дебютує з новим епічним перетворенням.

Також портал "Знай" писав, що "Зв'язався не з тією відьмою": Меган Фокс жорстко відповіла нахабному політику