37-річна американська акторка Меган Фокс стала на захист своїх синів через обвинувачення продюсера Роббі Старбак про те, що вона вдягає своїх дітей у дівочий одяг.

Відповідь на обвинувачення акторка опублікувала на своїй сторінці у Instagram.

Меган Фокс. Фото Instagram
Меган Фокс. Фото Instagram

Роббі Старбак, який минулого року балотувався до конгресу розповів, що раніше жив по сусідству з акторкою.

Американський продюсер стверджує що в той час зірка фільму "Трансформери" чинила насильство над своїми синами, адже вони скаржилися, що батьки змушують їх носити дівчачий одяг.

Популярні новини зараз
Посилення мобілізації в Україні: як позбавлятимуть прав ухилянтів Перші 84 дні безкоштовно, потім – 25 гривень: Lifecell запровадив нову послугу задешево Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Пост про дітей Меган Фокс. Фото Twitter
Пост про дітей Меган Фокс. Фото Twitter

37-річна Меган впевнена, що Роббі використовує її популярність для того щоб викликати прихильність у більшої кількості електорату. Акторка заявила що такий піар Старбак стоврює через свою невпенвненість.

Фокс назвала політика "невпевненим самозакоханим імпотентом".

"Експлуатація моїх дітей для привернення уваги до твоєї політичної кампанії поставило тебе на неправильний бік Всесвіту", – написала Фокс.

Меган Фокс. Фото Instagram
Меган Фокс. Фото Instagram

"Невпевнені в собі нарцистичні чоловіки багато разів намагалися спалити мене на багатті, але я все ще тут. Ти зв'язався не з тією відьмою".



Як раніше повідомляв портал "Знай", Меган Фокс та Кортні Кардаш'ян без штанів дістали мови та зробили "це" прямо на унітазі.

Нагадаємо, смілива Меган Фокс без бюстгальтера дебютує з новим епічним перетворенням.

Також портал "Знай" писав, що Меган Фокс у дуже короткій спідниці засвітила зайвого.