Ганна Трінчер — відома українська виконавиця, яка у вересні 2022 року вийшла заміж за скандального блогера Олександра Волошина.

Вони у відносинах вже майже три роки, але зараз вони заявили про те, що було ухвалено рішення роз'їхатися. Про причини такої екстреної необхідності вони розповіли на своїх сторінках у соціальній мережі Instagram, у Stories.

Анна Трінчер. Фото:Instagram
Анна Трінчер. Фото:Instagram

Як виявилося, рішення ухвалювалося не самостійно, а на сімейній сесії у психолога. Як би складно не було, проте фахівець порекомендував подібний вихід із ситуації, оскільки у них настала криза у відносинах.

Вдалині один від одного вони будуть недовго, всього два тижні. Але протягом цих днів їм потрібно дотримуватися певних правил, які Ганна Трінчер вирішила тримати в таємниці від шанувальників. Виконавиця заявляє, що це рішення є зовсім нелегким.

Популярні новини зараз
Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

"Це не жарти, не клікбейт, не хайп. Ми роз'їжджаємося на два тижні, оскільки зіткнулися з кризою у відносинах. Це той період, коли разом 2,5 роки, зникає ця завіса, і ви не намагаєтеся бути один для одного ідеальними", - додала Ганна Трінчер.

Анна Трінчер, скріншот: Instagram Stories
Анна Трінчер, скріншот: Instagram Stories

Анна Трінчер, скріншот: Instagram Stories
Анна Трінчер, скріншот: Instagram Stories

Хоча варто зазначити, що публікації виставлені якраз так, щоби залучити максимальну кількість людей до цієї новини. Ганна не наважилася одразу розповісти, чому вони змушені роз'їхатися. А спочатку "підігріла" аудиторію і лише потім розкрила правду.

Якщо у першій Stories вона заявляє лише про те, що вони не житимуть разом. То лише незабаром додає, що цей період становитиме лише 2 тижні.

Нагадаємо, безсоромниця Ганна Трінчер похвалилася ягідками у свій День Народження: "Так приємно"

Як повідомляв "Знай.uа", блогерка Ганна Трінчер пережила найжахливішу ніч у поїзді: "До цього просто не була готова"

Знай.ua писав, українці заклеювали Ганну Трінчер за попу і співачка не витримала: "Навіть герб України не рятує"