На офіційній сторінці Дніпровського національного театру імені Шевченка у соціальній мережі Facebook з'явилася інформація про смерть Валерія Моісеєнка — відомого актора, заслуженого артиста, на 65-му році життя... після тривалої хвороби.

Чоловік за своє життя пройшов довгий шлях від новачка до провідного майстра сцени.

Валерій Моісеєнко, фото: Facebook
Валерій Моісеєнко, фото: Facebook

Валерій Моісеєнко, фото: Facebook
Валерій Моісеєнко, фото: Facebook

Особенно украинцы полюбили Валерия Моисеенко за его роль Назара Стодоли (одноименная драма Шевченко), Осипа Скорика ("Сватання на Гончарівці" Квитки-Основьяненко).

Популярні новини зараз
Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

"Ліричний обдарування, прекрасні вокальні дані, легка вдача актора завжди захопили наші серця, а його відповідальне ставлення до професії слугувало прикладом для молодих акторів", - заявляють його колеги.

Крім того, у пам'яті назавжди запам'ятається його моновистава під назвою "Кат" - оригінал Михайла Коцюбинського. Він зробив це вперше в Україні.

Олена Коваленко, його колега, відгукується про нього, як про чуйну, добру людину. На його обличчі завжди можна було побачити посмішку.

Нагадаємо, 22-річна дівчина померла після збільшення сідниць у подруги: пройшла курс за 2 тижні, до того нарощувала вії

Як повідомляв "Знай.uа", поліцейський збив на смерть 15-річну школярку: приїхали відмазувати 40 колег, постраждалих не виявили

Знай.ua писав, Юлі вирізали кишечник і тепер вона не виходить з дому без туалетного паперу: "По суті довічна діарея"