Помер партнер Сандри Буллок, професійний фотограф Браян Рендалл... йому було 57 років, тоді як актриса на 2 роки старша.

У заяві для The Messenger сім'я Рендалла повідомила, що чоловік протягом трьох років боровся з бічним аміотрофічним склерозом, але його життя закінчилося ще у суботу.

Кіану Рівз і Сандра Буллок: скрін з відео
Кіану Рівз і Сандра Буллок: скрін з відео

Сандра Буллок була з ним у відносинах ще з 2015 року. З того моменту минуло 8 років.

"З великим сумом ми повідомляємо, що 5 серпня Браян Рендалл мирно помер після трирічної боротьби з БАС. Браян вирішив зберегти свою боротьбу з БАС у таємниці, і ті з нас, хто піклувався про нього, зробили все можливе , щоб виконати його прохання", - заявляє один із членів його сім'ї.

Популярні новини зараз
Індексація зарплат в Україні: коли чекати і на скільки перерахують виплати в 2024 році Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

Родичі Рендалла безмежно вдячні невтомним лікарям, які боролися із цією хворобою разом із ними. І разючим медсестрам, які стали чи не їхніми сусідами по кімнаті, часто жертвуючи своїми сім'ями, щоби бути з ними.

Сандра Буллок
Сандра Буллок

Як відреагувала на це Сандра Буллок, невідомо. Проте можна уявити, що відчуває людина, коли втрачає свого коханого... Джим Керрі перебував у депресії багато років після смерті своєї дівчини.

Нагадаємо, поліцейський збив на смерть 15-річну школярку : приїхали відмазувати 40 колег, постраждалих не виявили

Як повідомляв "Знай.uа", в елітному комплексі "Osocor Residence" потонув чоловік у басейні: ні лікарів, ні рятувальників не було

Знай.ua писав, величезний вир розверзся посеред озера і потягнув жінку на дно, жителі налякані: "Тут портал в пекло"