Маша Єфросиніна взяла інтерв'ю у Артема Пивоварова, який записав спільну роботу разом із Надією Дорофєєвою під назвою "Думи".

Надихнув його на творчість український Кобзар Тарас Григорович Шевченко.

Артем Пивоваров. Фото: скриншот Instagram
Артем Пивоваров. Фото: скриншот Instagram

Як розповідала Маша, з Артемом про інтерв'ю домовлялася ще до війни. Як бачимо, плани не зірвалися, проте питання стали іншими. Зокрема, ведуча поцікавилася, що змінилося у співака у житі з 24 лютого.

Він сказав, що він на якийсь час відмовився від своїх амбіцій і планів. Маша уточнила, чи це стосується лише творчих планів. Він уточнив, що це стосується планів життя.

Популярні новини зараз
Зміни у тарифах: мобільний оператор Lifecell зробив важливе оголошення "Тварі ви, ви не люди": обленерго довело пенсіонера до смерті через вимогу стояти в чергах Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову Пенсійні виплати українців можуть скоротитися наполовину
Показати ще

Маша Єфросиніна, фото: Знай.ua
Маша Єфросиніна, фото: Знай.ua

Співак зазначив, що склалася непроста ситуація, коли у людей було пошкоджено житло, вони були змушені тікати. Однак згодом поверталися додому.

Артем теж був змушений залишити через війну свій будинок, проте коли він повернувся, то вже не зміг там жити. Він пояснив це тим, що на тому місці він має асоціацію тільки з війною. Тому, можливо, він мінятиме місце проживання.

Маша запитала про звичку, яку він набув за останні 5 місяців. Артем сказав, що вона в нього й раніше була, а зараз вона працює на 99,9% – це мотивація. Зараз молодик активно тренується, навчається, не рятує зайвий час.

Нагадаємо, що Артем Пивоваров грубо "віджав" у фаната телефон на концерті: "Я злодій, погана людина".

Раніше ми повідомляли, що у Швейцарії двічі скасували концерт Артема Пивоварова через те, що музикант допомагає ЗСУ.

Також стало відомо, що співак Артем Пивоваров зводить з розуму дівчат-підлітків.