Відому українську гімнастку та учасницю шоу "Танці з зірками" Ганну Різатдінову невідомі обікрали у столиці Іспанії Мадриді

Як відомо, через війну Ганна багато подорожувала, а одного разу вона побувала у Німеччині, де зібрала дітей із різних куточків світу для спільного виступу. А її син разом із батьками залишився в Іспанії. Незабаром до них приєдналася й Ганна.

Анна Різатдінова. Фото: скриншот Instagram
Анна Різатдінова. Фото: скриншот Instagram

Неприємність сталася 2 серпня. Як розповіла Ганна, зловмисники в орендованому нею автомобілі вибили заднє скло та винесли з автомобіля усі речі. Саме спортсменка збиралася переїжджати в орендовану квартиру, тому валізи і всі речі, які в неї були, склала в автомобіль. Туди ж поклала рюкзак із документами.

За словами Ганни, її дитина вранці захворіла, тому вона залишила на якийсь час без уваги автомобіль з речами, а коли повернулася, то побачила, що її обікрали.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар" Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти
Показати ще

А також Ганна додала, що змінила автомобіль, оскільки він був орендований, взяла інший і додала, що завдяки повній страховці покрилися всі витрати. Після пережитого біля Різадінової будинку піднялася температура.

Анна Різатдінова, скриншот: Instagram Stories
Анна Різатдінова, скриншот: Instagram Stories

Нагадаємо, що чемпіонка Різатдінова оголила груди, "підгоряючи" на пляжі з книжкою в руках: "Повним розчарувань".

Раніше ми повідомляли, що Анна Різатдінова після програшу Ксенії Мішиної згадала, як бігла: "Ми готувалися до..." .

Також стало відомо, що Ганна Різатдінова з "Танців із зірочками" розповіла, як її підопічні тренуються у темряві та холоді.