Відома співачка та учасниця вокального конкурсу "Євробачення" Анастасія Приходько розповіла страшну таємницю Мавзолею в Москві.

Вона каже, що спроектували його за подобою та пропорціями Пергамського вівтаря, відомого у християнстві як Вівтар Сатани. Про це вона пише у своєму новому посту, опублікованому на її особистій сторінці у соцмережі Фейсбук.

Анастасія Приходько, фото з Фейсбук
Анастасія Приходько, фото з Фейсбук

Мавзолей, фото з Фейсбук
Мавзолей, фото з Фейсбук

Популярні новини зараз
Для ФОП вступили у дію нові правила Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається" За один долар – 50 гривень: до чого варто готуватися українцям Тисячі українців привітають грошима: хто та яку допомогу отримає
Показати ще

Співачка також звертає увагу на слова Іоанна Богослова про Пергамський вівтар, які він сказав у своєму "Об'явленні", зображуючи бачення в якому Ісус Христос звертається до Ангела Пергамської церкви:

"Знаю діла твої і що ти живеш там, де престол сатани і що утримуєш ім'я Моє, і не зрікся віри Моєї навіть у ті дні, в які у вас, де живе сатана...".

"...під стінами Трої стояла маленька річ, але значна. І ось, я зробив так", - зі спогадів Щусєва.

Крім того, Анастасія Приходько наголошує, що Вівтар Сатани був обов'язковим атрибутом нацистів. Вона додає, що його модель стояла на камінній полиці в кабінеті Гітлера, більше, його навіть один із радянських офіцерів сплутав із мавзолеєм Леніна.

Настя Приходько, фото з Фейсбуку
Настя Приходько, фото з Фейсбуку

"Форма зікуратів - найдавніший тип пірамід. Ця конкретна московська піраміда - зосередження Зла та його центр. Мільйонні натовпи, яких обов'язково возили "на екскурсії" до Москви, проганялися через Алтар Сатани свою енергію, підтримуючи життя " імперії Зла " . Але найстрашніше, що це зла енергія піраміди спотворювала енергетику людей, їхні душі " , - пише співачка. Анастасія Приходько

Анастасія Приходько додає, що це передавалося дітям, які народжувалися від цих "нещасних жертв мерзенного злочину". Відбувається ця трагедія і зараз, адже, на її думку, це зосередження Зла нікуди не поділося і досі юрби туристів проходять через Вівтар.

"А тепер уже й закордонних. І дивуються: звідки світом розповзається темрява...", - пояснює вона. Анастасія Приходько

Нагадаємо, що Приходько "розтоптала" Брежнєву, яка повернулася до Києва без Меладзе: "Заберіть у неї прапор України".

Раніше ми повідомляли, що Анастасія Приходько згадала, як привчала росію до української мови: "Моя умова була".

Також стало відомо, що Приходько надіслала Потапа на три літери і висміяла за запис до тероборони: "Поваги до такого чоловіка немає" .