Відомий український танцюрист та хореограф Влад Яма, якого неодноразово критикували за "відсидку" у США від війни, знову потрапив під пильну увагу українців. І знову Влад Яма несподівано похвалився нагородою від українських військових.

Про це стало відомо завдяки новій Stories Влада Ями у мережі Instagram.

Влад Яма. Фото Instagram
Влад Яма. Фото Instagram

Відомо, що у США Влад Яма відвідує та організовує благодійні вечірки, часто розповсюджує відео, які викликають обурення в українців. А тепер в інстаграм-сторісі опублікував фото, на якому показав нагороду наших військових.

Нагорода Влада Ями, скріншот: Instagram
Нагорода Влада Ями, скріншот: Instagram

Популярні новини зараз
В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись Українці зможуть отримати грошову компенсацію: кому слід звернутися до відділення "Ощадбанку" Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Командування та особовий склад 24-ї окремої механізованої бригади імені короля Данила вручили подяку благодійному фонду Florida for Ukraine, до якого входить Влад Яма та його дружина Ліліана.

На подяку зазначено, що цей благодійний фонд дуже допомагає Україні, зокрема зміцнює її обороноздатність та підтримує ЗСУ.

А ще днями хореограф відповідав на коментарі Хейтера під новим постом зі США. Там Яма зазначив, що йому регулярно буває соромно, проте повертатися до України не поспішає. Танцівник запитав, чи не хоче він на фронт в Україну, на що він відповів, що в цьому питанні прислухається тільки до військових.

Нагадаємо, "Хлопчики" повертаються: "вагнерівець" влаштував масову різанину в рідному селищі.

Раніше повідомлялося, російський актор Панін розкрив, хто з російських скріпних зірок любитель чоловічих писюнів.

Також Влад Яма знову викликав обурення знімками з відпочинку: "Він не чує сирен, не лякають його ракети".