Знаменитий український гуморист, зірка "Квартал 95" Юрій Великий розсмішив пародією на мешканців елітних районів Москви після нальоту дронів. Новий ролик він опублікував на своєму youtube-каналі.

Юрій Великий спародіював жителів російської столиці, які стали очевидцями прильотів у "Москва-Сіті". Після "струсу" вони поділилися емоціями, які тепер відчуватимуть регулярно.

Юрій Великий, пародія. Фото: скрін youtube
Юрій Великий, пародія. Фото: скрін youtube

"За останні дні, один з елітних ділових районів російської столиці "Москва-Сіті", люб'язно "відкрив свої вікна" для дружніх безпілотників, що пролітають повз. Жителі комплексу зустріли їх з несподіваним здивуванням. Адже такі "гості" у них не часто бувають. Але це ПОКИ", - посміявся гуморист.

Популярні новини зараз
Кому як пощастить: ПриватБанк виплатить клієнтам від 150 до 5000 грн ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити Субсидії вам не бачити: що не враховують українці, звертаючись по допомогу Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики
Показати ще

Шанувальники дали високу оцінку нової пародії зірки "Квартал 95" та почали розтягувати ролик на цитати.

"До нових прильотів", "Дякую велике за "очевидців"", "Браво Юрик ти супер. Іржала до сліз", "Хлопці це шедеври", "Це справжні новини на болотах, дякую", "Як завжди вогонь", "Збиті вікнами веж", - посміялися у коментарях.

Коментарі. Фото: скрін youtube
Коментарі. Фото: скрін youtube

Коментарі. Фото: скрін youtube
Коментарі. Фото: скрін youtube

Раніше портал Знай повідомляв, зірка "Квартал 95" Юрій Великий висміяв Пригожина, який засидівся в гостях у Лукашенка: "От де дурдом".

Також наш портал інформував, Юрій Великий із "Квартал 95" висміяв "інтелектуальне інтерв'ю" Оскара Кучери пропагандисту Борису Корчевникову.

Крім того, ми писали, пародист із "Квартал 95" Юрій Великий показав нове життя Гіркіна у СІЗО: "Вечір у карцер".