Олексій Завгородній - Позитив - відомий український виконавець, який втратив великий "шматок" аудиторії після того, як гурт "Час і Скло" закінчив своє існування.

Нині він дав велике інтерв'ю Славі Дьоміну на Youtube. У ході цього спілкування він розповів про багато речей зі свого життя, включаючи алкоголізм, відхід батька з сім'ї, стосунки з Потапом, про Дорофєєву та Кацуріна. Але основну увагу варто приділити тому, що чоловік розповів про свою колишню дружину Ганну Андрійчук. Точніше про те, як він "існував" із нею у шлюбі.

Позитив, фото Instagram
Позитив, фото Instagram

Як виявилося, Позитив не соромився і не вважав зайвим листуватися з іншими дівчатами, коли в нього вже була кохана з обручкою на пальці. Колишня дружина навіть бачила це, неодноразово, і вважала, що він зраджує їй і "фізично". Хоча, як заявив Завгородній, близько не доходило.

Вони прожили разом понад 10 років — із них 8 офіційного шлюбу. А ось листування та підозри у зрадах зіпсували їхні стосунки.

Популярні новини зараз
У коханні чекають справжні випробування: яким знакам зодіаку краще забути про стосунки Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити
Показати ще

"Були листування. Моральна зрада точно була. І морально це зіпсувало наші стосунки. До фізичної зради не доходило нічого, але коли твоя жінка читає таку фігню, вона думає, що все було", - заявив Олексій.

Олексій "Позитив" Завгородній, фото: Знай.ua
Олексій "Позитив" Завгородній, фото: Знай.ua

Минуло вже три роки з моменту їхнього розлучення, Позитив має дівчину, але імені її називати він не хоче.

Нагадаємо, Надя Дорофєєва все ж таки зіграла весілля з Кацуріним - Позитива та Потапа ніхто не бачив

Як повідомляв "Знай.uа", Олексій "Позитив" Завгородній відправив кума воювати з росією: "Я молюся за всіх наших"

Знай.ua писав, "колишній" Дорофєєвої Позитив зізнався у серйозній хворобі - лікується вже 3 роки